måndag 24 november 2008

En eloge till SL

Trodde aldrig, aldrig att jag skulle ge en eloge till SL, Stockholms Lokaltraffik alltså, men idag får de beröm. Bussarna kom i tid - till och med den annars så eländiga 73:an - Roslagsbanan var punktligheten själv. Snyggt jobbat SL, dessutom helt otippat.

Michelingumma i svart
Precis som jag skrev i PS:et igår så studsade jag upp ur sängen (i och för sig 30 minuter efter väckarklockans skrikande, men ändå), klädde på mig enligt bilden och pulsade iväg genom orörd snölandskap. HSB verkar spara årets snöröjningspengar till nästa säsong då varken parkeringen eller innergården var plogade. Höjer bara ett varnade finger: om Michelingumman i svart bryter lårbenshalsen kommer ni att ångra er.

Utställing hos Konst & Kakor
Har gjort lite reklam på jobbet om min utställning på Konst & Kakor. Vill inte skryta alltför mycket, ha, ha. Men en tjej som hade en chokladbutik på Kungsholmen förut, smälte vid bara tanken om chokladfondue på caféets meny. Helt tippat alltså!

PS. Bilden på den härliga lampan hoppas bringer lite ljus till er i mörkret. Ett Thord-foto från Nordic Light mässan i februari i år. DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Du ser välklädd ut. Tagit fram vinterkappan också. Det gjorde faktiskt jag också. Härligt att burra in sej i. Har du något bra på fötterna också att pulsa i snön med.
Kram MrsBettan