fredag 7 november 2008

Tapeter

En eller två cigg på morgonen respektive eftermiddagen är allt som behövs för min arbetskompis (tillika inspirationskälla) Totte och mig för att ventilera allt mellan himmel och jord. För det mesta pratar vi om hans skapelser som alltid innehåller LEDar och mina tavlor som alltid är gjorda av datordelar.

Test av mobilens kamera
På sistone har vi dock kommit in på andra ämnen också. Det senaste är tapeter... eller deras frånvaro (i mitt fall). Efter någar dagars tjat från min sida tog Totte äntligen chansen att testa den nya mobiltelefonens inbyggda kamera och plåtade av tapeterna som han pratat om ett bra tag.
Är ingen fan av tapeter men hans val av väggbeklädnad tycker jag är helt suveränt. Äntligen något i tapetväg som inte finns på allas väggar och som har karaktär.

Miro
Tapeten med miniblommorna påminner mig om Joan Miro, en spansk konstnär som verkligen hade sin egen stil. Hans verk gör mig glad och får mig att förstå att även enkla, skickligt färgsatta målningar kan vara "riktig" konst.

Enligt Totte är det många gäster som frågar om det är barnen (9 och 4 år) som har målat blommorna. I så fall borde den stolta pappan hänvisa till just Miró.

PS. Mobiltelefonens inbyggda kamera får inte bara underkänd utan ett dubbel-minus i protokollet. Photoshop kunde endast rädda två (av åtta) bilder för publikation. Tur för mig att det var just tapetbilderna, och de är ju inga direkta höjdare heller. Vad var det jag sa i tidigare inlägg: Telefoner ska man ringa till/ifrån och på sin höjd messa, that's it! DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Du är rolig du med dina telefoner. VGisst är de inte bbra att använda som kamera, de är ju avsedda för telefoni det tycker i alla fall vi antika varelser.
Kram MrsBettan