lördag 1 november 2008

Kameranostalgi

Det är ju redan söndag den 2 november, så jag kan med gott samvete säga att kameraauktionen på Armémuseum i Stockholm äger rum idag. Men igår - lördag - var det visning hos LP Foto på Regeringsgatan i Stockholm. Dit åkte vi såklart för "att kolla läget" även om vi frös nästan ihjäl på vägen upp från Tegnérgatan där vi hade parkerat bilen.
LP-Foto
Visningen av uktionsobk´jekten - gamla kameror alltså - ägde rum på Regeringsgatan 83, mittemot Nalen och där har vi ju varit några gånger. Men jämfört med Nalen så har tiden stått still hos LP Foto. Vi tyckte att det var hur charmigt som helst. Både auktionsobjekten och den trevliga personalen var liksom från en annan planet. Kolla bilderna så förstår ni.
Kanske ska vi gå på autkionen imorgon - sorry jag menar idag - där min man har siktat in sig på en Leicaflex SL2 och jag vill gärna ha James Bonds Minox... mmmhhhhh.


PS. Nikon kameran är av äkta guld och tillverkades endast på beställning från VIP:ar. Den ägdes av kungafamiljen och utropspriset är 22 000 SEK. DS

Inga kommentarer: