onsdag 26 november 2008

"Error" och pryttlar

Har precis kommit hem från en långtråkig sittning på bostadsrättsföreningens årsstämma. Ibland måste man plåga sig igenom sådana sittningar för att få veta (två minuter före slutet) att vi kan behålla Bredbandsbolaget som internetleverantör även om föreningen bestämmer sig för ett annat företag när en gruppanslutning av drygt 800 lägenheter blir aktuell.

Lite Totte-krig
Totte och jag är inte bara rökarkompisar, ömsesidiga inspirationssporrar och lite galna båda två (och det är vi nog ganska så stolta över båda två, ha, ha), ibland jobbar vi ihop också. Ihop och ihop... det är IT-specialisten Totte som hittar snabba lösningar. Han lyckas alltid tills elaka buggar eller "errors" tar över. Kolla bilden som jag fick från arbetskompisen när jag hade skickat mitt femte SOS mejl. Gud vad jag är bortskämd!!!

Några pryttlar
På begäran av - gissa vem - lägger jag också upp en bild på mina tidiga julklappar som jag fick av en tysk kompis igår. Alltihopa ska så småningom bli konst så klart. Det är den enklaste biten (tror jag). Det blir betydligt svårare att förklara vad pryttlarna är eller var de kommer ifrån. Måste medge att jag inte har den blekaste. Men jag är helt säker på att - gissa vem - kommer att förklara sammanhanget för mig imorgon. Tack på förhand Totte!

PS. Att mappar "vandrar" mellan servrar verkar vara ganska så vanligt i företag hörde jag idag. Hmmmmm. En av "mina" mappar försvann idag. Jag hann inte ens slutföra min fråga till IT innan det var redan fixat. Tack Radde. Börjar ni undra om varför jag älskar "mina" IT-killar. Dom är helt enkelt bäst (förutom mannen här hemma då). DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Jag förstår att du stormtrivs på jobbet med såna killar som Totte och Radde. IT-killar är speciella det vet jag också för jag hade jättekul jag med under tiden jag jobbade med mina IT-killar. Dessutom har man ju en bra service och lär sej mycket.
Kram MrsBettan