onsdag 13 februari 2008

Go "high-tech"

Min chef som är i 40-års åldern, fotbollsfreak som jag, rapp i pennan och i käften (nästan som jag) föreslår med jämna mellanrum att jag ska utveckla min datorkonst åt "high-tech"-hållet. Med detta menar han borstat stål och moderna ramar. Hmmmmm.
Mina tavlor är ju integrerade konstverk där innehållet utgör 65% och ramen 35%, så tycker jag i alla fall. Ett konstverk med smaklös ram får vara för min del, med undantag canvasmålningar som är så mycket snyggare utan inramning. Igen, det är så jag tänker.
Men det skadar ju inte att prova det där med hi-tech, vilket jag gjorde för cirka ett år sedan. Vi hade vernissage på mitt jobb för konstklubbens medlemmar. Där ställde jag tre miniatyrer på staffeli bara för att visa upp "variation". De sa bara slurp, då var de "konfiskerade" av min chef. Man tackar och bugar!!
När jag var på Formex mässan i Älvsjö för några veckor sedan var de jag som sa slurp då jag såg världens gulligaste miniatyrramar i borstat stål. Hängde upp några under Täby Konsthelg och det blev succé igen. Tack chefen!!!

1 kommentar:

BP sa...

Dom är verkligen roliga de nya tavlorna. Borde attrahera en yngre publik från IT-branschen tycker jag.
//NK