tisdag 26 februari 2008

Konst och konst(igt)

Det verkar inte så. När jag fick ett mejl från min arbetskompis Inger häromdagen med rubriken "Vad gör kockar när det inte har något att göra", då tänker man ju på det vanliga, lite halvsunkiga... ja ni vet vad jag menar.

Döm av min förvåning när jag såg vad man kan kalla för grod-, blomkåls- och paprikakonst. Jag tycker de är så sjukt konst(iga) dessa figurer att jag måste bara dela med mig till er.

En sak till som inte har med konst(iga) grönsaker att göra. Några gamla fotbollskompisar från Tyskland hälsade på ikväll och tog med sig fem kilo(!!!) dataskrot hela vägen från München. Det blir långrest konst så småningom.

5 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Hade dina fotbollskompisar med sej ditt dataskrot på planet. Synd att de inte fastnade i tullen, det hade ju varit skojigt för dom att öppna väskan. Och vad hade tullarna sagt.
MrsBettan

BP sa...

Ha, ha.... Skulle ju ha packat upp "skiten" ikväll efter middan på en ny utmärkt pizzeria här i Täby, men orkade inte, prioriterade bloggen. Har inte ens läst dina senaste inlägg. Det blir imorgon på jobbet.
kram
//Beate

BP sa...

... Åsso ska jag kommentera dem så klart också, inläggen alltså.
//Beate :-)

Mrs Bettan sa...

Jag litar helt på dej. Jag har varit en riktigt duktig idiot på att skriva idag faktiskt. Nu ska jag spela lite dataspel som omväxling innan det blir natti-natti för mej.
Puss MrsBettan

Anonym sa...

Bilderna var jättetuffa !

Kramizar