söndag 24 februari 2008

På tal om konstkompisar

Kan ens liv präglas av konst?! Börjar fundera. Sedan jag startade bloggen för några veckor sedan tänker jag bara i "konstbanor", och då menar jag inte snirklar på en isrink utan på riktig konst (sorry Kristoffer Bengtsson & Co.). Yrkesförstörd kallas det visst...
När jag skrev om Motoko tänkte jag också på min kompis Berit, hennes dotter Jeanette "Nettan" och hennes dotterdotter Michaela "Michis". Vi var nämligen grannar på utställningen "Konst i Täby Centrum". Trion har ställt ut där tre eller fyra gånger förr men vi har aldrig varit grannar.
Minns speciellt två saker: 1. Nämnde för dem att jag tyckte att deras monter borde få pris för bästa presentation på utställningen, och bums 2. De blev intervjuade av en hipp, ung reporter från nya Glow Magazine , som ges ut av Unibail-Rodamco. En sprillans ny, glassig tidning som delas ut i alla köpcentra ägda av Rodamco och som kommer att innehålla ett reportage om "Tre generationer konstnärer" i april numret. Schysst!!! Håll utkik bara!!!
Det är som sagt en mycket glassig tidning. Berit och Nettan (hantverk) samt "Michis" (fotografier) kommer att passa perfekt in i Glow!!! De strålar ju om tjejerna redan nu.

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Undrar vad dina IT-kompisar tycker nu egentligen. Helt plötsligt dyker det upp smycken, foton och halsdukar. Men man får tacka för reklamen. Nettan ringde faktiskt när jag var ute och åkte med Mickis och talade om att jag måste så snart jag kom hem gå in på din blogg. Det vore ju helkul om vi också kommer med i magasinet i april. Du får väl hålla utkik. Jag ska snacka med Kerstin och Björn samt Monia också eftersom de bor i Täby.
Kram
MrsBettan

Anonym sa...

Va, var tog min kommentar som jag skrev förrut vägen ?
Och tror du att jag kommer ihåg vad jag skrev ?! Nä !

Men jag säger som morsan.
Du får hålla utkik efter magasinet så vi också får läsa !

Kramizar