torsdag 28 februari 2008

Echinagard och Lisbeth Salander

1. Inte mycket konst(ig) blogg idag
2. Har köpt Echinagard för att bli av med min efterhängsna förkylning
3. Kom på att jag måste byta lösenord på alla möjliga ställen
1. Det blir ett "quick and dirty" inlägg idag. Fick nämligen använda min "heliga bloggtid" för att skriva en utlovad artikel till Roslagsmålarnas medlemstidning. Är med i Roslagsmålarna - trots att jag inte kan dra ett rakt streck, men utställningar hägrar ju...
2. Echinagard låter konst(igt) nog för att vara med här på min blogg, men förpackningen är så tråkig att den egentligen är diskvalificerad. Men jag tror stenhårt på att min förkylning kanske ger med sig om jag publicerar bilden. Mmmmmmhhhh.

3. Då vi ska åka till England på lördag (ingen semester utan begravning av svärmor) tyckte vi att det vore kul att kunna läsa alla våra mejl där på hotellet. Vi vet inte ens om det finns en dator där (vi pratar alltså Scunthorpe inte London) men med webmail går det att "fånga upp" mejlen på Bredbandbolagets server. Ingen fara. Det tog tre (okej då) fyra röda och allt var klart. Vi testade. Perfekt.
Det är då jag kom på att tänka på mina konst(iga) lösenord och förstod snabbt att de inte alls är konst(iga). Tyvärr, jag önskar att de vore det.
Man har ju läst Stieg Larssons Millennnum serie (Berit, jag lovar, dessa tre böcker lägger du inte ifrån dig ens för att laga en av dina läckra pajer) och jag vet att Lisbeth Salander knäcker allt i datorväg.
Det är tur att det inte kommer fler böcker i serien då författaren är död (sorry). Lisbeth hade nog knäckt mina lösenord på mindre än två röda. Ska byta lösenord har jag lovat mig själv... fast först efter Englandsresan.

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Vi jar ju böckerna som Stieg skrev hemma så då får jag väl läsa dom eller hur. Jag litar på dej att de är bra. Ska kika i bokhyllan redan i kväll och ta en. Tråkigt att åka på begravning, men ett måste.
MrsBettan

Anonym sa...

Hoppas det går bra på begravningen !

Kramiz