tisdag 7 februari 2023

Överraskning
Vet inte vad det är med mig, men många av mina härliga bloggläsare nöjer sig inte med att "bara" läsa och kommentera i bloggen utan skämmer bort mig med presenter också. Idag var det dags igen – helt otippat. Öppnade lägenhetsdörren, och där låg ett blått PostNord-paket. 

Sommarkänslor
Paketet innehöll världens coolaste vattenflaska i en av mina favofärger - limegrönt. Det var Byblixtra som tyckte att ”snart är sommar- och balkongsäsongen här och då kanske du har användning av denna:-)” Absolut Byblixtra, den fina flaskan kommer vara en älskad  balkongkompis. Tusen tack:-) Som ni ser hade även kortet ”rätt” färg – orange:-)
 

Blogglandia är fantastiskt:-)

PS. Hade jag vetat att Byblixtra skulle överraska mig med en så trevlig present idag, hade jag troligen avstått från att klicka hem en gåva till mig efter mottot "var omtänksam mot dig själv" - hahaha:-) Mera om den saken imorgon;-) DS.

13 kommentarer:

nalta norrland sa...

Snälla och goa bloggkompisar ❤️ Du vet, som Du sår får Du skörda ❤️ Du är en omtänksam fin bloggvän så det är därför Du blir ihågkommen ❤️ fin vattenflaska 🤩
Så trevligt att komma hem och mötas av detta 😍
🤗

LillaSyster sa...

Jag har ju också fått paket i brevlådan idag =)
Instämmer att blogglandia är fantastiskt, så fantastiskt att jag döpte mitt inlägg till just det.'
Härliga snälla kompisar här ute!
Kram

nalta norrland sa...

svar: Måste ju säga till Dig som till mina dagars upphov 😜 för det första så har solen krupit ner bakom trädtopparna innan jag är vaken, påklädd och redo att möta dagen (typ aldrig före kl 15) och då är det inte då stor mening att sätta mig ute - nu finns det inga stenar få alla är översnöade, vi har omkring 50 cm snödjup, att sitta inne på vår altan i skuggan NEJ TACK 🙏🏻 så jag fortsätter gå ner till postlådan och larva omkring det jag nu orkar.
I morgon ska jag prata med min doktor… fortsättning följer 😜
🤗

femfemman sa...

Så glad man blir! Det är du värd! Omtänksam, med jäklar anamma och en stor portion ärlighet. Hoppas att du snart kan njuta på balkongen.

Susjos sa...

Nämen hurra va kul! Va fint av Byblixtra att skicka en present till dej! Så fint gjort. Inte dumt alls att få en sån snygg vattenflaska i rätt färg också! En glad tisdag med andra ord!
Kram!

Ditte sa...

Vilken härlig överraskning! Så roligt! Förstår att du blev jätteglad. Heja! Gläds med dig.
Spännande att se vad du klickat hem till dig själv...

Guldkryckan sa...

Snälla läsare du har Bp, av mig får du bara en länk ibland.;)
Fin flaska där, helt rätt färg.

Ha en fin dag Bp.

Klimakteriehäxan sa...

Trevligt med en lite överraskning!

Annika sa...

Bloglandia är en underbar plats med såååå många fina människor man lär känna.
BÄSTA!
Så kul för dig med med en överraskning mitt på blanka tisdagen!!
:-D

byblixtra sa...

Kul att du gillar flaskan. :-)
Visst är blogglandia fantastiskt, där vi möts och finner nya fina vänner som vi annars inte skulle ha träffat.

christian sa...

Härligt med positiva överraskningar!

Äventyret framtiden sa...

Grattis fina BP! Du är en god bloggvän själv och att dela med sig åt andra gör en inte fattig utan precis tvärtom. Tänker förstås på älgen nu...varma tankar, så pass värmande att du måste ta paus och dricka lite svalkande vatten ur den läckra flaskan. Byblixtra visste vad hon gjorde. :)

Carita sa...

Visst är Blogglandia fantastiskt. Jag får inte så ofta presenter, men ibland något kort, och jo - ett och annat paket har kommit längs med åren om jag ska vara ärlig.
Vi finns ju till för varandra alla dagar här ändå, så det är ju också en liten gåva i sig, att läsa, skriva och kommentera.
Snygg vattenflaska!