torsdag 27 juni 2019

Tråktorsdag med skräppost och ett hysteriskt skratt


Här ser ni Täby-flaggan som vajar framför det nya kommunhuset som många anser är byggt i "DDR-stil". Det är kanske därför en anonym person tog ned flaggan och ersatte den men en sovjetisk dito. Himla tråkigt. Men personen har bett kommunalrådet Erik Andersson om ursäkt vid det här laget (här)...

Skräppost

Finns det något tråkigare än denna eländiga skräppost som man får dagligen. Som tur är filtrerar Gmail skräpet alldeles utmärkt och stoppar mejlen direkt i rätt soppåse. Har visat er innehållet i min skräppost förut, men idag överraskades jag av ”sommardriven”, nämligen att gå ned i vikt. Alltså jag är 1,65 m lång och väger 53 kg. Okej, jag har kanske krympt några centimeter, men med 10 kilo mindre skulle jag alltså väga 43 kg. Ja, ni förstår.

Orsakullan…
… vill veta när jag skrattade hysteriskt senaste gången. Den frågan är lätt att besvara. Maken och jag har en betalkanal som heter BBC Brit. Den kanalen levererar om ni känner för olika hysteriska skratt varje dag, speciellt programserien QI ledd av Stephen Fry respektive Sandi Toksvig och ”Would I lie to you” med bland annat David Mitchell och Lee Mack. Test så får ni se:-)

Det är KajsaLisa som har uppfunnit Tråktorsdag.

Det är Orsakullan som håller i ”Juni 30 dagar”.

12 kommentarer:

Emma, Sol som sol? sa...

Det där i spamfiltret är ganska intressant att se emellanåt. Jag fattar inte riktigt hur det fungerar men det bygger väl på något sått på saker man letat någon gång. Eller så finns det ingen logik.

På Blogger kan man se vad andra har sökt för att komma till ens blogg, det kan också vara skrattframkallande!

Ditte sa...

Dessa spam kommer urskiljningslöst. Och man kan bli trött för mindre. Kan se framför mig en BP som väger 45 kg. Men jag vill helst slippa det. Tänk denna vikthysteri som finns. Ja, både upp och ner...
Ofta är det robotar som letar sig fram och filtren fångar ju inte allt.
Den här BBC kanalen verkar riktigt rolig. men vi är hemma så oregelbundet att vi bestämt oss för att tills vidare inte ha betalkanaler.Oftast kan man inte ha dem för en månad...
Men skratta hysteriskt kan jag göra åt en del gammalt som finns på SVT play också. En del brittiska saker...
Och "Helt hysteriskt" älskade jag.
Ja, det blev ju både en tråktorsdag och en muntrare. Bra kombo!

Husbilen-Ellen sa...

Spam kan jag bli hur trött som helst på. Tur att det mesta går direkt till skräp. Det går fort att få ihop 50 spam! För mig har torsdagen varit riktigt bra även om jag inte skrattat hysteriskt. Ha dé gott!

Klimakteriehäxan sa...

Vi har tyvärr tappat BBC men just de två program du nämner är veritabla höjdare!

Susjos sa...

Ja, gmail är bra på att sortera, så man slipper få all skräppost i inkorgen!
Har inte hört talas om BBC Brit, får kanske kolla in dina länkar!
Nu sitter du väl bänkad framför TV:n, men trist nog så leder inte Norge, utan det är England som kommer att vinna troligen. Kul att se snyggingen Beckham bland publiken!

KajsaLisa sa...

Överdoserar man kommer vågen att visa på minus :)
Tack för länken.

Steve sa...

Norge-England, ännu en bra match i fotbolls-VM. Rättvis seger föe de engelska damerna, men visst var Norge väda något mål. Men, det är ju det här med att sätta chanserna. Hoppas att Sverige gör det mot Tyskland på lördag.

Ama de casa sa...

Gmail-skräpet kollar jag så gott som aldrig. WP-skräpet kollar jag dagligen för där hamnar riktiga kommentarer lite nu och då. Men visst är dom bra att ha, spamfiltren!

Har aldrig kollat in BBC Brit, men den låter skojig. Garvade hysteriskt gjorde jag nog senast igår, det händer många dråpligheter mest hela tiden :-)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ sa...

Det låter som en kanal för sonens pappa han gillar den formen av tv :D. Jag kanske skulle prova det, alltid kul att skratta och det behöver man ju också :D

nalta norrland sa...

Just dessa spammail är en källa till förvåning ;-) för varför skickas just det till just den personen... nånting vi gör måste ju påverka eller?
För tillfället får jag oxå samma typ av spam och erbjudande om ditt & datt för varaktig viktnedgång inom en vecka...

Som Du vet anser vissa att Täby Centrum verkligen är värd ett besök.

Biggeros sa...

Ja, det vore inte ens en rimlig tanke att du skulle vilja gå ner 10 kg... Jag tror inte på dessa bantningsmetoder då man ska ta en pilla och gå ner utan att lyfta ett finger. Hursomhelst piggar lite engelsk humor upp en del om man har det tråkigt på en Torsdag.. Jag känner igen den första komikern men tyvärr inte de andra. Vi tittar mycket på engelska serier=) Visst är det tråkigt att det finns idioter som stör ordningen såsom hissa upp en sovjetisk flagga÷(((

Christian sa...

HAHAHA, SOVJETFLAGGA, den skulle ju vatt kvar :)