lördag 22 juni 2019

Bokmärken
I torsdags (här) undrade Klimakteriehäxan om jag hade avverkat lördagens bokmärken redan då. Ja, att tänka efter före har då aldrig varit min styrka;-) Självklart borde jag ha sparat Emmas märken till idag. Men vänta bara, här kommer det en "alternativ" variant.

”Förpackningen”
Ni la kanske märke till hur proffsigt Emma hade ”förpackat” de fina bokmärkena. Exempelvis satt solhatten på en orange pappersskiva. Väldigt omtänksamt av Emma att kombinera alla mina tre favofärger i ett om man säger så. Dessutom har jag en känsla av att hon även tänkte att pappersarket skulle kunna fungera som bokmärke. Å till synes går det alldeles utmärkt.

Jag har hittat temat hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Hannele, Gerd och Emma visar också bokmärken.

9 kommentarer:

Emma, Sol som sol? sa...

Helt underbart med någon som fattar preciiiis hur jag tänkt! Utan att jag faktiskt sagt något1 Jag satte faktiskt först ett snöre där i hålet men det blev inget bra. Du kan ju alltid sätta fast ett själv ...

Jag satt faktiskt i dag och tänkte att jag borde skriva på arket "Använd mig med!" eller något. Jag får se, lite ska man ju ha att fundera över. Förbättringsåtgärder.

Ama de casa sa...

WOW! Du är ju lika kreativ som Emma som använder almanackans kant som bokmärke - snyggt jobbat! :-)

Klimakteriehäxan sa...

Den där boken om familjen tänkte jag försöka läsa, men då vägrar min platta att ladda ner något mer över huvud taget ... Emmas bokmärkesverkstad levererar verkligen!

Geddfish ♥ sa...

Å de där var ju superläckert!
Bokmärkesutmaningen gillar jag.

Ditte sa...

Roligt med lite extra omtanke här från Emma. Och fina förpackningar är alltid uppskattade. Perfekt även med ett pappersark som bokmärke.
PS Boken har jag läst.

nalta norrland sa...

Många bokmärken blir det 😊 Helt imponerad över all kreativitet som spirar i Blogglandia 👍
Bokmärken som är bokmärken är inget jag direkt använder är ner dom Kajsa Warg Man tager vad man haver 😜
Håller på att frysa ihjäl ☃️ Som vanligt levererar Midsommar inte direkt någon värme ⛄️
Men det sägs det ska bli varmare till veckan...

Susanne ❤️ sa...

Imponerad av era bokmärken själv har jaf ingen utan stoppar in det som finns i närheten ;)
Hoppas du haft en härlig midsommar
Ps. han klarade av sitt mål galant och därmed trodde jag han skulle ta det lugnt en vecka men redan i måndags var han igång och cyklade till arbetet han är som sagt en tävlingsmänniska ;)
Ta hand om dig
Kram

Anki sa...

Jag tänkte på det när jag såg dina bokmärken "fel" dag ... men så här blev det ju en väldigt bra vinkling på temat - du är finurlig du!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ sa...

Jag gillar konceptet med bokmärken. Det blir lite fint så där att bara få titta på hur man gör. Själv har jag ett från WWF som påtalar att jag är marinfadder ;)