söndag 30 juni 2019

Skyltsöndag #216

Visst är det semestertider. Många bloggare känner av en viss stiltje i kommentarsflödet. Det gör jag absolut inte! Är tacksam för alla fina kommentarer jag får. Tusen tack! Som ni vet tar Skyltsöndag ingen semester – heller;-) Här kommer veckans ganska okej skyltskörd. Enjoy!


Vet vad facelift betyder, det gör ju alla. Men Joe & the Juice har flyttat runt i Täby Centrum två gånger redan. Från ett toppen ställe på nedre plan ska juicebaren nu alltså flytta en gång till. Å jag lovar att den nya platsen på plan 1 är ingen höjdare. Så ordet facelift är aningen fel – Facedrop hade varit bättre lämpat här.


Vid bussterminalen vid Danderyds Sjukhus finns det ett antal badringar som sommartid kan användas som sittplatser. Den här ringen hade fått en liten utsmyckning. Gillar inte klotter, men tycker att den här ”teckningen” är riktigt fin faktiskt.


Jo, jag gillar också krom, men här är väl budskapet aningen missvisande tycker jag;-)


Veckans höjdare: Återigen är det favo kollegan Yvonne som har tagit ett foto som är veckans höjdare. Den tjejen har verkligen ”skyltögon”:-) Visst är den slogan klockren och otroligt fyndig! Tusen tack tjejen:-)


Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

19 kommentarer:

Ama de casa sa...

Haha! Underbar slogan där - skitbra helt enkelt :-D

Klimakteriehäxan sa...

Joe & the juice finns snart precis överallt. Fattar inte hur det funkar - samma med Espresso House, hur många räcker kunderna till för? Jag hamnade också på matställe i denna veckas skyltjakt. Funderar förresten över att du fortfarande länkar till Pumita. Har du kontakt med henne nu också? (och tänk att vi är i semi!!!!)

Åke sa...

Ja säkert smaken man aldrig glömmer :) Jag har grävt upp i gamla brunnar och avloppsrör... luktar inte precis hallon! Kromet vette tusan... fattar nada där. Kanske BP kan förtydliga... Nä en vet att du inte tar ledigt ;) Du ser ju vissa radar upp skyltar redan på morgonen... jag hade mitt klart igår kväll men väntade lite in på söndagen i alla fall... Men det är ju klart, söndag börjar ju 00:00 ;)

Klimakteriehäxan sa...

PS som tur är vet jag inte hur bajs smakar ... teckningen lyckas jag inte tolka, men ett spindelnät? och?

nalta norrland sa...

Bra skyltat och trist för juicebaren som går så dåligt
Funderade på Badringar på ett torg 🏊‍♂️🏊🏻‍♀️

Susjos sa...

HAha! "Bajs-smaken man aldrig glömmer", klockren slogan på rätt bil!
Du är en hejare att se skyltar, eller få tips av din kompis!!!
Kram och ha en bra kväll!

nalta norrland sa...

Årets varmaste dag vilket skämt 💩 plus 7 och hällregn 🌨🌧 helt ärligt då skulle det kunna vara slutet av september 😢 juni månad har varit kall å blöt

Geddfish ♥ sa...

Goa skyltar!
Vissa affärer går dåligt nuförtiden. Måste vara näthandeln som kniper kunderna. Dock inte juicebarer och fik, men det får slå igen och som kommer en ny optimist som också får slå igen.
Bajsskylten var ju läskigt rolig.

KajsaLisa sa...

Tydligen blir man optimist av juice, måste testa. Klottret var diskret och kul. Kromdekalen får väl ses som ironiskt och den sista skrattade jag åt. Dom är nog imuna mot luten i alla fall :)
Länkar upp dig nu.

byblixtra sa...

#joeandthejuice har i alla fall en snygg rosa skylt. :-)

Badringar som sittplatser? De verkar vara rätt stora.

Alltså, vilken reklam på spolbilen. :-D

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★ sa...

Haha den med krom var ju lite spännande ändå ;). Ser de där då och då på epor här i stan, eller ja A-traktor.

Paula sa...

Ja nog tog sloganen priset denna vecka! Ja nu har semestrar börjat på allvar, och jag tror många kan behöva en paus från sociala medier. Man brukar själv känna om så är fallet. Jag får abstinens efter ett par dagar, men är jag ute och reser då kan jag koppla bort allt sådant. Men nu är jag inte på resande fot mer än enstaka dagar, så jag kör på jag också. Och nu är det juli om bara en knapp timme! Lite väl fort gled juni förbi...

Ditte sa...

Rolig skyltning som vanligt! Och visst är sista bilden med sitt budskapet är absolut en höjdare. Klockren!
Budskapet om krom kändes lite tvivelaktigt just här. Men kanske var tanken god från den som satte upp skylten.
En uppiggande badring är ju helt ok. Och teckningen är ju fint gjord.
Vad gäller juicebaren är den kanske på väg att lämna byggnaden...Bit för bit.

Freedomtravel sa...

Oj, den där sista vet jag inte om jag gillar faktiskt ... haha. Tror för övrigt att jag själv kommenterat lite mindre på bloggar på senaste tiden. Dels för att vi haft fullt upp, men också för att jag tycker att det blivit svårare att kommentera via mobilen (dvs kommentarerna kommer inte alltid fram). Då måste jag vänta tills jag sitter vid datorn, och då blir det ibland inte ...

Geddfish ♥ sa...

Gomorron! Jag måste förtydliga.

Peter cyklade Vättern runt på 15 timmar, det är Vätternrundan som så många siktar in sig på. Den är 30 mil runt och en prestation, verkligen.

Det nu Peter och hans fyra kompisar gjorde i lördags var att cykla Vänern runt, som är 48 mil lång runda, och ta det på en dag, i 48 timmar är väldigt ovanligt, för man brukar dela upp den turen på 2 eller 3 dagar, det är låååångt! Vänern är Sveriges största sjö.

Christian sa...

Hahaha, bajsskylten är ju bara för go...... :) :) :)

Susanne sa...

Hihihi, Veckans höjdare är ju så rolig

Anki sa...

Som vanligt en snygg skyltning!

Carita Liljendahl sa...

Bajs - smaken man aldrig glömmer... hahahaa :-) Toppenskyltat!