söndag 27 april 2008

Konståkning och balett i Stinsen

Att se på konståkning - eller "isdans utan is" i Stinsen, Sollentuna hade jag inte räknat med att avsluta min "Västerortrunda" med. Hade rattat bilen till Ikea och Barkaby Outlet via Veddesta Centrum för att avsluta i nya shopping centret Stinsen.

Ett varnande finger
Vill börja med att höja ett varnande finger för Ikeas vegetariska pasta. Provade den för den såg ganska så gott ut bakom disken - där den borde ha stannat. Väl på tallriken och efter första tuggan förbyttes det intrycket dock mot blääähhhhh. Äckligt är bara förnamnet och hur en pastarätt kan bestå till 50% av russin är en gåta för mig. Usch, säger jag bara.

Veddesta centrum
Detta centrum ligger mitt i ett oansenligt industriområde i Järfälla. Efter ett tips av min kompis Berit om en rolig blomsteraffär där styrde jag kosan dit. Jo då, den affären kan jag verkligen rekommendera. Den har allt och lite därtill till otroligt bra priser.

Stinsen
Stinsen har blivit stor, den har vuxit till sig ordentligt och i helgen var det visst invigning efter all ombyggnation. Gillar de stora ytorna, urvalet av kända och okända butiker, mysområdena där man bara kan slappa ett tag.

Plussar för
- StockHome
- Granit
- Claes Olsson
- Panduro (jo tack!!!)
- Vinn Stormarknad
- Burger King som har de bästa King Wings och pommes frites i stor-Stockholm
- Konståkningsparet som dansade på rullskridskor och de söta åttaåringarna som hade sin balettuppvisning på Stora Scenen.

Vinn
Här hittar man inte bara vanliga livsmedel utan en massa konst(iga) föremål som jag är så barnsligt förtjust i, typ tavlor, Kosta Boda lykten, pärlemor tallrikar och ljusslingor med mera.
Minus: den engelska Cheddar osten hade tagit slut.

Dagens skörd:
- Två röda kuddar för balkongkistan (Ikea)
- En pärlemor tallrik (Vinn)
- En Lavendel buske (Veddesta centrum)
- Två zinkkrukor (Granit)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, var du ända här borta hos oss !
Typ 10 minuter.
Synd att du inte hörde av dig så du kunde komma över på en fika.

Kram

Mrs Bettan sa...

Vad häftigt att Stinsen har blivit ombyggd. Det var ett tag sen vi var där. Får nog ta en tripp.
MrsBettan