tisdag 16 juli 2024

En märklig sommar

Svart och grått - höst och vinter på G?

Mor tas ut på en promenad på innergården.

Coronautväxterna trodde jag var ett minne blott. Tyvärr inte.

Den här tatueringen tycker jag är snygg - nästan alltså. Sedan syns den ju inte under största delen av året;-)

Innan jag bänkar
mig framför tv:n och tittar på ytterligare en fotbollsmatch Sverige-England, damer den här gången, lägger jag upp det här inlägget med dagsfärska bilder. Hoppas ni gillar mina mammarazzibilder;-)

Visst är det en märklig sommar i år?! Jag menar vädermässigt alltså. Det är nästan aldrig riktigt soligt, det regnar regelbundet (mest på kvällar och nätter), men ändå är det ofta varmt, det vill säga kring 22-23 grader.

Ingen anledning att klaga
Nu kan jag absolut inte klaga, speciellt inte om jag kollar in Åsas, LillaSysters och Guldkryckans bloggar med enstaka ”väderrapporter”. Åsa bor i Västerbotten, LillaSyster i Östergötland och Guldkryckan i Göteborg. Tycker nästan synd om alla som har hemester i år.

12 kommentarer:

Susjos sa...

Ja, en märklig sommar är det, tacksamt nog så är det varmt i alla fall,soligt var det i morse och nästan en klarblå himmel i Saltsjöbaden, så kom vi hem till Solna...där var molnen ;-) men som sagt,varmt!

Japp, här är det också fotboll på TV ..nu igen ! Har Sveriges damer en chans tror du? Vi håller tummarna!

Ha en fin kväll!
Kram!

LillaSyster sa...

Shorts eller klänning har funkat alla dagar hittills i sommar även om den är galet blöt vissa dagar. Jag bara vägrar långbyxor före oktobermånad=)
Ha en bra kväll och hoppas att matchen blir spännande.

Guldkryckan sa...

Tackar för länken Bp. :)
Men visst är det en knepig sommar, värmen finns där oftast men regnet är där nästan oavbrutet emellanåt.
Går i shorts oavsett väder denna årstiden, shorts med skjorta fritt hängande, känns skönt att slippa välja kläder pga vädret...jag överlever säkert ändå. ;)

Tack för tipset om matchen, får kolla när den börjar.
Ha det bäst.

Guldkryckan sa...

PS: Jösses, har missat första halvlek ju.

Ha de gött.

nalta norrland sa...

Tack för länken ☺️
Här regnar det lika bra‼️dag som natt, förmiddag som eftermiddag. Senaste veckan har vi haft över + 20 men medeltemperaturen är nog +18
Jag kan inte gå genom skogen längre pga risk att halka på blöta stigar.
De korta stunder det är sol och blå himmel är det svårt att vistas ute pga 🦟 jävlar.
I morgon jobbar J (kanske) sista dagen innan en kortare ledighet. Vi får väl se hur det blir.

Hannas krypin sa...

Nej coronautväxten är visst inte ute än. Fördelen med att jag inte har färgat håret på flera år. Jag slipper den tråkiga utväxten.
Jag ser också matchen men jag blev sur på domaren när hon blåser frispark för att engelskan sparkar iväg bollen. Men sen tvingar domaren Zecira att flytta ner bollen fast det är engelskan som fördröjer spelet. Hon skulle ju låtit Zecira slå bollen där den låg. Förstår att hon blev irriterad....

femfemman sa...

Bara att konstatera... östkusten är bäst. Fick en bild från Ava idag. Hon hälsar på sin faster i Nyköping. Där var det 25 grafer och Ava ville inte lämna sjö och bad.
Olika! Men jag har iaf plockat blåbär och kantareller. Shorts och t-shirtväder. Det får man vara tacksam över.

Äventyret framtiden sa...

Ja, nog har ni fått väder som heter duga denna sommar. Inget är som det ska vad gäller vädret överlag, antingen är det för hett eller så regnar det. Här har jag satt våra växter under parasollet...solen är stark.
Jag håller mig inomhus.

Ditte sa...

Visst har vi i alla fall här tämligen tur med vädret. Och som du skriver så har stora delar av landet betydligt mindre somrigt väder.
Som vanligt gillar jag dina mamarazzibilder.
Ja, detta med att färga håret och sedan inte ordna till färgen är ju trist. Bättre då att låta den mer naturliga fägen få råda. Tycker jag.
Matchen är slut och jag tycker att det svenska laget spelade ganska ok. Men det räcker ju inte i detta fall. Får se vad som händer i nästa match.

christian sa...

Klart jag gillar bilderna, alltid lika spännande å kul.....att du bara vågar!
Sommaren ja....har nog börjat vänja mig vid att klimatet är ur led å vi får leva med det väder det blir, men så har jag aldrig varit en sån där "sommar måste va sol människa", det blir vad det blir å framförallt vad man gör av det!

Ha det gott på balkongen!

Klimakteriehäxan sa...

Japp, det bästa om den tatueringen är att den inte syns större delen av året. Tycker tjejen kunde lagt pengarna på ett gymkort, det hade förmodligen gjort henne snyggare.

Carita Liljendahl sa...

Gillar starkt dina mammarazzibilder, jag vågar ju inte ta sådana själv - eller jo, jag vågar fota men inte publicera andra än sådana som tagits på offentliga platser där fler personer syns. Småstaden, du vet.