lördag 7 januari 2023

Bokmärke och ”uppladdning”


Den tar aldrig slut, bokmärkessamlingen alltså. Tror att ni mina gulliga donatorer nästan har säkerställt 2023 års upplägg av bokmärken. Mina mest trogna donatorer är Anki, Karin och LillaSyster. Underbart! Dagens bokmärke kommer från Anki. Det är ett sådant märke som har kultstatus. Perfekt att hon sparat det. Nu kommer det till användning. Tusen tack:-)

Inför den 400:e Skyltsöndagen
Imorgon är det alltså dags för den 400:e Skyltsöndagen. Den tänker jag fira tillsammans med er. Reglarna är mycket enkla:

Ladda upp endast en skylt som ni lagt upp tidigare. Det behöver inte vara första skylten, bara en ”gammal” skylt. Berätta gärna när er skylt var med i bloggen. Ni kan även lägga in länken till det gamla inlägget om ni vill.

Efter att ha tittat på varandras ”gamla” bidrag röstar ni på tre favoriter. Det är alltså ni som röstar, inte jag. Och ni får inte rösta på mitt bidrag och inte på ert eget bidrag heller, såklart. Ni som inte deltar i Skyltsöndag är också mycket välkomna att rösta på era tre favoriter.

När ni kollat varandras bidrag så skriver ni era tre valda favoriter (guld, silver, brons) här i er kommentar. Lätt som en plätt – hoppas jag.

”Tävlingen” pågår till och med den 9 januari. Jag sammanställer resultatet den 10 januari och ni som fick flest röster på respektive plats får en liten present som skickas med posten. Om det är fler med samma antal röster så får jag väl köpa fler presenter då. Ingen lottning alltså;-)

Jag har hittat temat Bokmärken hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Om ni har tur visar även Hannele, Gerd, Åsa och Emma bokmärken.

11 kommentarer:

nalta norrland sa...

Kul att Du uppmärksammar jubileumet 👍
Ska bli skoj och se vem som tar respektive pris.
Då min blogg är låst så deltar jag icke i nån tävling, men jag kan rösta på andra 😃
25 cm nysnö kom under natten.
J är ute med traktorn och jag har ställt in dagens hundpromenader.

Gillar det gamla bokmärke Du fått, ett riktigt bokmärke 😃
🤗

Äventyret framtiden sa...

Det var verkligen ett riktigt gulligt litet äkta bokmärke, glansbild som vi säger på Åland och i Finland.
Tack för reglerna inför morgondagens jubileum. Jag hittade tre möjliga skyltar inför imorgon och nu ska jag välja en av dem som får vara med från mitt håll.

LillaSyster sa...

Vilket gulligt bokmärke =) Solklara regler för imorgon- jag gör mitt bästa då jag just nu mobilbloggar ♡

femfemman sa...

Lovar att kolla !

Geddfish ♥ sa...

Underbart riktigt bokmärke🥰
Får se om jag lyckas med uppdraget, jag so mest mobilbloggar pga skadan, men antar utmaningen.

Guldkryckan sa...

Lycka till med detta jubileum.
Hoppas allt går bra.

Ha en underbar avslutning av denna kväll Bp.

LillaSyster sa...

Tänkte på dig då jag fotade kranarna, synd bara att jag tog dem "dåliga" tfn med mig, ingen bra kamera i den. Det är ett gammalt hotell de rivit och håller på att bygga upp ett nytt igen, det hade kanske sett sina bästa dagar sen 60- talet med vind, sol och sandstormar.

Ditte sa...

Vilken toppenbra idé vad gäller Skyltsöndag 4oo. Och givetvis är jag med. Jätteroligt!Minns så väl när jag kom med. Befann mig då i Thailand.

Roligt att du får bokmärken och att de kommer till användning. Det här känns som gammalt och jag minns att jag haft liknande en gång i min samling.

Anna i Portugal sa...

Eftersom jag såg detta inlägg först nu och inte varit med tidigare så blev det ett inlägg med ett gäng skyltar jag samlat på mig som jag förberett ett tag. Hoppas det är ok att det ändå heter Skyltsöndag. Säg till så ändrar jag annars.
https://www.anna-forsberg.se/bildmaraton-pa-skyltsondag-400/
Ha en trevlig söndag, här blir det längdskidor på TV :)

Åke sa...

Jag är med såklart, fick bara ändra om lite eftersom jag hade mitt inlägg klart sedan länge :) Men man är inte sämre än att man kan ändra sig. Det är din dag idag så det är bara att ställa sig in i ledet :)

Carita Liljendahl sa...

Jag är med i jubileet i dag, självklart!
Ska fundera om jag röstar, dvs hinner jag med att kolla alla bidrag.
Lade ut skyltar jag tror jag visat förr, men gick enligt "egna regler" - alltså att Skyltsöndag är kravlöst, nåt av det bästa med hela utmaningen :-)