lördag 28 januari 2023

Bokmärke och några svarIdag är det LillaSysters tur att visa upp ett fräckt fejk-bokmärke. Tusen tack:-) Det är riktigt kul och intressant att ha bokmärkesdonatorer. Många fejk-bokmärken som jag får är ju från olika företag/butiker, och jag har lärt mig massvis om olika bolag som jag inte visste att de fanns. 

Cykelsport
Som jag har förstått det är LillaSysters make cyklist på ganska hög nivå. Å som cyklist behöver man ju specialutrustning. Här kommer Assos in i bilden. Det är ett schweiziskt företag som bland annat säljer cykelhandskar. Ja ni ser. Det är inte bara jag som lärt mig nåt nytt, jag har delat med mig av mina nyvunna kunskaper till er också;-)

Nu till Orsakullans teman: 

Svindyrt men nödvändigt. Om man har och använder en bil är bensin ju en nödvändighet trots att soppan är svindyr. Det är ju ännu värre med diesel. Elen är visst också svindyr och vem klarar sig utan el… 

Svindyrt men onödigt. Vissa lyxbilar är inte bara svindyra utan också totalt onödiga. Man kan ju bara köra en bil åt gången, eller hur?! Kolla bara Zlatans ”lilla” bilsamling. Han har åtta extremt påkostade fordon värda totalt 168 miljoner kronor. 

Jag har hittat temat Bokmärken hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Om ni har tur visar även Hannele, Gerd, Åsa och Emma bokmärken. 

Det är Orsakullan som håller i ”Januari 31 dagar”.

9 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

stiligt bokmärke, jag har sötare... Inte mycket man klarar sig utan, märkte att toapapper också jättemycket dyrare.

Guldkryckan sa...

Snyggt bokmärke igen, bravo.
Men visst är det så att en del människor har många bilar, hade väl räckt med en lyxbil och en shoppingbil kan man tycka, haha. :)

Ha en underbar kväll nu Bp.

nalta norrland sa...

Fint bokmärke 👍 annorlunda, man lär sig saker av blandad kompott när man läser bloggar 😃
Mycket nödvändigt har blivit väldans dyrt, mejeriprodukter är ju väldans många % dyrare.
🤗

LillaSyster sa...

Det är inget kul att tanka bilen och jag kan inte att vara utan den, men jag har minskat på åkandet. Idag gick jag fram och tillbaka till stan då jag skulle fika med en kompis. 12km motion blev det och det var galen isande motvind. Zlatans bilpark......

Klimakteriehäxan sa...

Tankade vår dieselbil i dag: 24.01 kr litern. Rätt dyrt faktiskt ... Tur att vi inte kör mer än vi gör.

Ditte sa...

Kul med dessa "gåvobokmärken" och visst lär en sig något nytt. Och sedan förmedlar du ju det vidare. Så tack för det.
Svindyrt men nödvändigt? Kul att läsa dina svar.
För min del inget jag kan komma på. (Har ju ingen bil och elen är inget vi tycker gått upp så mycket i vårt fall. Vad gäller värme sp har vi vattenburen sådan)
Svindyrt men onödigt. Finns mycket. Du gav ju ett bra exempel-

Hannas krypin sa...

Ja, det är inte billigt att tanka bilen. Vi har två. En sjusitsig som mest används när vi åker hela familjen och så en mindre combi. Eftersom både jag och min man är fotbollsdomare, arbetar oregelbundet så behöver vi två. Men det är inte billigt. När det blir bättre väder ska jag börja cykla till jobbet igen. Onödigt av Zlatan att ha åtta bilar. Men vem vet, hade jag haft pengar som gräs kanske jag också skaffat mig en riktigt dyr och onödig hobby. Kanske jag gjort slag i saken och startat upp min pilatesstudio. Den drömmen finns kvar. Samtidigt som min dröm är att få börja jobba på IVA. Får jobba 50/50, det vore perfekt.

Susjos sa...

Coolt fejk-bokmärke, har inte heller hört talas om Assos!
Zlatan och jag har bara vår födelsedag gemensamt, några bilar i den klassen har jag inte, haha! Verkligen onödigt med så många bilar kan jag tycka ;-), men visst är de snygga!
Ha en fin söndag!
Kram

Anki sa...

Ett riktigt elegant bokmärke från LillaSyster ...
och nog är det onödigt med så många dyra bilar som t.ex. Zlatan har - men inget jag är avundsjuk på :)