lördag 21 januari 2023

Bokmärke och astrologi


Glad måndag, Tråktorsdag, Fem en fredag, Bokmärkeslördag, Skyltsöndag samt Orsakullans ”30/31 dagar i månaden" är de 6 teman som jag aktivt deltar i. Det är faktiskt riktigt bra med sådana utmaningar, man slipper fundera på egen text under 6 av veckans sju dagar;-) 

Bokmärkeslördag
Med andra ord så är det dags att lägga upp ett bokmärke idag. Kan säga att dagens fejk-bokmärke är ett av de mest stilrena och fyndigaste jag bidragit med. Det är en svenska som basar för mäklarföretaget FASP på Madeira. I och med denna info vet ni att jag fått bokmärket av Karin som ju bytte adress från Åland till Funchal. Tusen tack:-)
 

Orsakullans tema idag – Astrologi
Astrologi är något som…jag knappt vet vad det är och alltid blandar ihop med astronomi... Med andra ord följer jag inte ”den  förmenta konsten att av himlakropparnas rörelser och inbördes ställningar dra slutsatser om människors öden.” Ni ser - visst låter det som horoskop;-)
 

Jag har hittat temat Bokmärken hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Om ni har tur visar även Hannele, Gerd, Åsa och Emma bokmärken. 

Det är Orsakullan som håller i ”Januari 31 dagar”.

10 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Astrologi har heller aldrig intresserat mig men däremot är astronomi lite av ett intresse, lätt att ta fel på det tycker jag med faktiskt när tanken inte hänger med riktigt. ;)

Ja, du är verkligen aktiv på bloggen med alla dessa begivenheter, bravo, bra jobbat Bp.

Ha nu en fin lördagskväll. :)

Hanneles bokparadis sa...

himlakroppar är jag intresserad av, ute på natten både med dottern och dotterdottern, mitt bokmärke liknar lite ditt

nalta norrland sa...

Sapmi är så mycket mer 👍

Snyggt bokmärke 👍

LillaSyster sa...

Supersnyggt bokmärke ♡

femfemman sa...

Astrologi... nä, det tror jag inte på. Men vem vet... det KANSKE ligger något i det. En slags religion, nästan.
Astronomi är spännande. Läste mycket om himlakroppar när jag var ung. Lyssnar aktivt om det pratas i etermedeia om universum.Fascinerande.

Susjos sa...

Verkligen ett stilrent fejk-bokmärke från Madeira, kul!
Nja, astrologi är jag inte så beläst på, fast när man var yngre läste jag horoskopen i tidningen, och gjorde nån uträkning hos en kompis hur stjärnorna stod när jag föddes, minns dock inte vad det ledde till?
Visst är det kul med dessa teman/utmaningar under veckans gång! Men jag är mest trogen "skyltsöndagen"!
Ha en fortsatt fin kväll!
Kram

Ditte sa...

Snyggt och stilenligt bokmärke. Och fyndigt!
Vad gäller astrologi så kan det ju vara lite kul. Uppskattade extra mycket när vi bodde i Kina och där gav den så mycket mer än den kanske gör här hemma-.

Vad gäller olika teman tror jag du skulle klara dig väldans bra utan dem. Ja, Skyltsöndag undantaget Det bildtemat är i en annan division

Anki sa...

Stilrent och snyggt bokmärke!
Astrologi hm ... nog läste jag horoskop som yngre, men nej, inget jag tror på. Trots det så har jag med nyfikenhet ändå läst Nostradamus profetior :)
Jag var mycket mer deltagande i olika teman förr ... nu är det bara Skyltsöndag och Glad måndag. Har blivit ganska lat med bloggandet över huvud taget, då jag inte tycker jag har något att skriva om som kan vara
intressant för någon annan än mig själv.

Ditte sa...

Så himla rolig skyltning! Verkligen!Blev flera goa skratt här. "Kundinfon"- Hur har de fått till detta? Denna "scrub" har jag inte sett men rolig är den . Kanske också effektiv.
Vad gälller kockar så kan en ju undra om det inte nu gått inflation även i dem- Tror att en del kallar sig det bara ås där. Är lite som "journalist" ingen yrkesskyddad titel
Annonsen om lägenheten ar bra. Och bra att chansa. Vad gäller namnet kanske det också bidrar. Önskar hen lycka till- DEt kan ju vara en kvinna. Eller?

Anni sa...

Astrologi är hittepå men astronomi är vetenskap. I min värld.