onsdag 22 augusti 2018

Weekly photo challange: Vecka 34 – ”Stil”

Brukar ju lägga upp mina bidrag till Sannas veckoutmaning på tisdagar. Anledningen att jag inte gjorde det den här veckan beror på att jag hade tänkt överraska er med några riktigt stiliga kvinnor och män. Kan lugnt säga att det projektet inte gick nåt vidare. Det närmaste jag kom är den här bilden, som i gengäld visar två stiliga killar;-)


Här kommer några fler vitt skilda stilar. Enjoy!


Den här handstilen är ingen höjdare på en griffeltavla. Det finns faktiskt kurser där butikspersonalen får lära sig hur man textar snyggt. Nåt för Granits anställda kanske...


Riktigt dålig stil! Vår återvinningsstation börjar mer och mer likna en soptipp. Så här såg det ut klockan 12:30. Två timmar senare hade vår underbara fastighetsskötare Roffe dock redan plockat bort skräpet. Eloge!


Personlig stil med en personal shopper i Täby Centrum.


Sanna är uppfinnaren av detta himla roliga fototema.

Flera stiliga bidrag hittar ni här.

25 kommentarer:

nalta norrland sa...

Stil... ett rätt oanvänt ord.

Er återvinningsstation såg ju hemsk ut, jag ska aldrig klaga över hur det ser ut hos oss...

Beppan sa...

Det där med personal shopper verkar intressant. Jag skulle absolut testa en sådan för att få hjälp att hitta min stil - hur den nu ser ut...

Reko fastighetsskötare ni har - men är det hans insats man räknar med när bråtet bara läggs ut?


Härliga stilvarianter :-)

Johanna sa...

Många olika stilar vart det här.

Och ja blir så arg på dålig stil med skräpa ner sådär, hur tänker man?

Ja nu är jobbet ännu roligare när jag inte behöver fundera på om jag är bra eller om jag duger... livet är fan (ursäkta) så mycket lättare,

Kbt:n är tyvärr begränsad tid, en korttidsbehandling, så jag kommer inte ha så många gånger kvar hos hennes, tyvärr. Jag önskar hon hade haft vanlig terapi med :

Geddfish ♥ sa...

STIL är ett intressant ord, som går att leka med mycket.
Folks stilar gillar jag väldigt mycket att kolla. Din första bild var talande snygg.

Matskylten till studenterna, var ju väldigt klantigt skriven, såg ut som om erbjudandet räckte till år 2918. Finns knappt någon som skriver snyggt längre förresten, då alla använder datorer av något slag.

Det där med slarvig sophantering. Jag tror att folk är lata, för de vet att vaktmästaren är där och plockar bort.
Här har personalen förresten klippt och sopat överallt i buskar och gräs och på asfalterat, toppen.

nalta norrland sa...

Svar Boken som är fortsättning på Eremiten fanns inte på biblioteket de senaste gångerna jag har varit dit Jag står på väntelista Boken vad den nu heter ska komma från nått bibliotek inom Västerbotten

Ditte sa...

Kul med olika stilar och ordet i sig är ju ett väldigt vitt begrepp. Du har lyckats bra att dokumentera flera olika stilar. Kul! Fint att er fastighetsskötare fick undan skräpet, men trist att filk inte kan lära sig. Grrrr....
Kanske ska jag fundera extra på sista stilskylten...Undrar om det hjälper bara att fundera.

Susjos sa...

Jatack, ett stilproffs vore kul att träffa, kanske man ska bli kundklubbmedlem i TÄBY, hihi!

KajsaLisa sa...

Den första bilden känns lite gammal Postorderkatalog, inget fel i det rätt kul.
Visst är det dålig stil att slänga sådär. Sen blir det väl den personliga shopperns stil och inte min. Herregud betala för att någon annan skall bestämma hur man skall se ut.

Steve sa...

Här bjuds både stiligt (bild 1) och stillöst (bild 2).
Ingen vidare sopstil hos er. Sätt upp kameror och låt sedan de som skräpar ner schavottera med bild i gallerian. Förslagsvis under rubriken "Veckans sopa".
+ till er fastighetsskötare.

nalta norrland sa...

svar
Jag väljer vaniljyoghurt naturell som jag då äter ihop med bär från frysen... frysdisken på ICA har t ex björnbär så jag slipper leva på hallon :)

Elin valde mellan utökad engelska, tyska och spanska,
då hon är rätt duktig på engelska så ville hon självklart lära ett annat språk, jag tyckte tyska ;-) men som Du vet valde Elin spanska.
Då det är Elin som ska läsa och lära så fick hon även bestämma själv.

Ama de casa sa...

Handstilen på griffeltavlan är väl en sak, men vad jag mest tänkte på var vilken oerhörd framförhållning dom hade. Erbjudandet gäller från 16/8-2918... Undrar om griffeltavlan håller stilen så länge ;-)

Stiligt inlägg! :-D

Anki sa...

Ett stilfullt inlägg! Snyggt jobbat och med prima variation :)

Johanna sa...

Ja hörde någon annan som med varit på island, 17 grader hade nog varit lite lagom ett par dagar för få en paus i hettan vi hade :)

Husbilen-Ellen sa...

Stil har många ingångar. Kan inte annat än reflektera över hur min stil har varierat över åren! Kramar

Paula sa...

Åh, jag minns då man först introducerade personal shopper, jag trodde inte mina ögon! Ska man inte själv kunna gå o handla kläder utan behöva anställa ett proffs som kostar pengar för att välja vad jag ska ha på mig! Men har man råd så är inget omöjligt, o inte mig emot. Jag skulle behöva många stiltips kan jag säga. Minns inte nu vad de engelska damerna heter med tv-programmet som handlar om att byta stil? Har du en aning om vad jag pratar om? De kommer till en stad, hittar några stackars offer o utsätter dem för nya kläder och ny stil, frisyr smink ja allt. Och så får de gå på catwalken. Måste säga att första bilden var finast, riktigt stiliga killar

Musikanta sa...

Bra att jag fick lära mig av Paula vad personal shopper var. Skulle aldrig kunna tänka mig att anlita någon sådan eller någon som skulle göra om mig - även om det var gratis. Det första de väl skulle göra var att klippa av mig håret och det har jag ingen lust med.
Tycker också att det var två väldigt stiliga killar på det första fotot.
Ingrid

Ditte sa...

Testar från min nya dator bara

"LillaSyster" sa...

Det var då ingen stil på den som slängde skärpet utanför. Hur svårt kan det vara att vika ihop och lägga rätt ???
Skön stil på killarna. Önskar dig en trevlig helg!

Vilt og vakkert sa...

Heisann, du har jo favna vidt og flott denne uka, både kommet med ros og refs! Et "omtenksomt "bidrag!
Karakter : Bestått med stil ;:OD)

Vilt og vakkert sa...

Heisann, du har jo favna vidt og flott denne uka, både kommet med ros og refs! Et "omtenksomt "bidrag!
Karakter : Bestått med stil ;:OD)

Anni sa...

Ja du, den där skylten hos Granit kan man ju skratta åt. Undrar om de fattar hur den kan läsas? Angående årtalet 2918, alltså.

Återvinningsstationer är i stort sett alltid nedskräpade, så trist och fult. Tur att ni har någon som bryr sig och snyggar till!

Maken fick en personal shopper i födelsedagspresent en gång, det var ingen höjdare. Det enda den gjorde var att hämta kläder i olika storlekar, inga tips eller goda råd. Nej, tacka vet jag Trinny och Susannah!

Stare Ström sa...

Trots brist på stiliga damer blev det ett stiligt inlägg!

Helén sa...

Stiliga killar är alltid trevligt att se men en skräpig återvinningsstation är värdelöst. Man undrar hur folk tänker egentligen?!! Den där griffeltavlan är också bedrövlig, lite stil skulle man allt önska där.

amo sin blogg sa...

Interessant tolkning om Stil.
God søndag.

byblixtra sa...

Håller med om att det är dåligt stil att bara lämna soporna och låta någon annan plocka undan.