tisdag 7 augusti 2018

Sommarens presentutdelning

Att jag har en favo kollega som heter Yvonne har nog knappt undgått er, eller hur!? Har ju bloggat om henne många gånger. För många år sedan ”skapade” Yvonne och jag en tradition, nämligen att ge varandra små presenter när vi varit på semester. Japp, vi ger varandra julklappar också. Otroligt roligt. Tror vi är inne på tionde året.

Perstorp
När vi möttes över en lunch idag hade vi båda ändrat en aning på ”konceptet” kan man säga. Det var då inga små gåvor vi hade kånkat på buss, tåg och tunnelbana, utan de var både modell större och i hennes fall modell tyngre. Kolla bara!


En Perstorp ”Sweden bag”, replika från 1950. Så himla läckert!


Omsorgsfullt inslagna och ”artbestämda” flaskor. Det blir bara bättre och bättre.


Fyra flaskor skånsk öl med läckra etiketter, speciellt Kristiansta. Och om ni ser solcellslampan och den roliga kaktustermometern på bordet, så kan jag tala om för er att jag även fått dom av min bästis.


Tusen, tusen tack Yvonne. Love you! Hoppas du gillade min present lika mycket som jag tyckte om din:-)

15 kommentarer:

Paula sa...

Men kära söta vilken fin present! Någon måste verkligen gilla och uppskatta dig! Jag vet inte vad du jobbar med, men som egenföretagare under många år var det tråkigaste att inte ha arbetskamrater. Du låter dig väl smaka förstår jag, efter att de legat i kylen några timmar. Sen kan du ha ölprovning

Ditte sa...

Vilken rolig idé att ge varandra presenter. Vilken lycka att få detta. Vet att jag läst om ert presentutbyte tidigare och tyckt det är så roligt. Vilken fin present du fick! Och med "rätt färg" på denna läckra väska. Att sedan innehållet var olika ölsorter gör det hela än bättre. För mig var det helt nya varianter.

Åke sa...

Men så läckert!!!! Det är inte bara alltså jag som ger ut sommarpresenter. Nu brukar jag styra dom till början sommaren då... Så kul att du delar vad du fått. Hoppas de smakar. Kul 🤗

Herr Nilssons Fru sa...

Så härligt, supermysigt och kul att ni håller i traditionen.Vilken present sedan, superläcker väska i snygg färg o så lite god dricka till det. Verkligen bra gåva. Gott i gott.
Kramiz

Anki sa...

Vilken helt fantastisk tradition ni fortsätter med!
Urtjusig väska med spännande innehåll! Härligt!

Ama de casa sa...

WOW!!! Verkligen läcker "påse" (och innehållet var inte dumt det heller) - och presenten passar ju dig HELT perfekt, den riktigt ropar "BP!" :-) Vilken trevlig tradition ni har skaffat er :-)

Men nu blev jag nyfiken - vad fick hon av dig?

Anita Malta sa...

Vilken härlig tradition ni har skapat, vänner emellan! Färgen på väskan är ju urläcker, som gjord för BP, liksom innehållet :)

Blir också lite nyfiken på vad du hittade på till Yvonne.

Emma, Sol som sol? sa...

Den där kassen var ju jätteläcker! Verkligen något att bära hem drickat i.

Men du, du berättade inte vad du gav henne!

nalta norrland sa...

Skojjsigt. Vissa traditioner måste man ju bara fortsätta med.

Anni sa...

Vilken härlig tradition! Ni känner varandra bra, så det blir säkert väldigt lyckade presenter hela tiden.
Snygga ölflaskor!

Steve sa...

En kul tradition ni har. Helläckra presenter du fick.

Eva Trillian sa...

En verkligt trevlig tradition ni skapat :)
Sv: Tack för din kommentar hos mig. Känns fint att veta att någon saknar mitt "vanliga" bloggande - för det gör jag också ;)
Glad att du fortsätter i vanlig takt. Du inspirerar!

FREEDOMtravel sa...

Vilken fin present! Både fint förpackad och trevligt innehåll! :)

Mias Mix sa...

Vilken underbar present! Både väskan och innehållet! Kul idé också.
Glömde skriva i förra inlägget att vi hade sol i förrgår när vi landade, sen lite regn, storm igår, sol idag. Så det växlar verkligen, men sol 2 dar av 3 än så länge :) Men tro absolut det är för kallt för dig här!

Susjos sa...

Yvonne vet vad du gillar, helt klart! Perfekta presenter till dej! Verkligen snygg väska, och spännande ölsorter!