fredag 10 augusti 2018

Att campa på balkongen
Det är bara en gång jag campat i hela mitt liv. Kan väl säga att det var första och sista gången. Men i natt när jag satt på balkongen, läste en bok och det var fortfarande 24,5 grader ute klockan 02:00, beslutade jag mig för att campa på balkongen.

Solstol
Då vi inte ha extra madrasser tänkte jag att det var en briljant idé att ta med mig täcket från sängen och campa i solstolen. Maken smög sig på och lyckades med konststycket att ta två finfina bilder i min favofärg trots att det var becksvart ute. Bra jobbat där.

Jag campade i ungefär 30 minuter. Sedan vaknade jag, gick in i sovrummet igen och sov gott hela natten i min sköna säng. Campingliv är liksom inte min grej om man säger så.

14 kommentarer:

Ditte sa...

Instämmer helt! Men att slumra till är ju helt ok.
Jag har campat en del när jag var mellan 20 och 30 år. Bl.a på alla Hawaiiöarna, i Grand Canyon, Californinen och sedan som slutkläm i en camper - Volkswagenbuss genom hela USA.
Några campingrundor varvades också med hotell i början och mitten av 70-talet . Men inte min grej. Båt har vi haft och det är något annat med en avskild plats ute i skärgården än en campingplats. Och båtarna har varit bekväma, egen toa och dusch. Numer blir det bara hotell. Och jag är helle rinte direkt förtjust i bilsemestrar men kan kombinera flyg med bil.
LÄckra bilder från din balkongcamping.

Olga T sa...

Ha ha ha ha!!! Underbart!

Anki sa...

Ett bra försök i alla fall :) Läckra bilder!

Tony sa...

Haha... kul. Bra jobbat av maken.
På din fråga om Snösätra så fick jag och frugan reda på det för flera år sedan via några som jag följer på Instagram, och följer man de personerna som sprayar graffiti så brukar har man ganska bra koll på vilka platser det målas.
Denna gång hade vi bil med oss till Stockholm och då passade det bra att ta sig ut till platsen.

Steve sa...

Starkt jobbat, hela 30 minuter.

Ama de casa sa...

Haha! Det var ingen långvarig camping, men ändå - du är på g! :-D

Vi brukar idka vardagsrumscamping så här års (där AC-n befinner sig), men sen vi skaffade väggfläkten som svingar fram och tillbaks i sovrummet och håller sig förhållandevis tyst så har det inte behövts. Det är faktiskt inte alls dumt att sova i den egna sängen heller :-)

Carita Liljendahl sa...

Hahaa, bra försökt! Jag har också tänkt på det många gånger i sommar, men upplever arrangemanget som bökigt. Att släpa ut madrass osv.
Ser ut som om du hade ett myggnät i favoritfärgen, men det var tydligen inte så :-D

Anni sa...

Det såg inte det minsta bekvämt ut. Nu är det tackolov svalare, så nu kan du säkert fortsätta att njuta i din sköna säng istället.

nalta norrland sa...

Under de varmaste nätterna från mitten av juli och i början av augusti så funderade jag på att sova ute på trädäcket alternativ på altan, men då vi har rejält med mygg och även på altan frodas myggen så kände jag att sovrummet var ett bättre plats.

Bra gjort av Din man att dokumentera detta campingtillfälle till bloggvärlden :)

svar Din reaktion på mitt blogginlägg igår var den förväntade ;-)
Men livet är icke vitt eller svart, vissa grå nyanser måste accepteras.

Mias Mix sa...

Haha :) Det gjorde du rätt i, att gå in alltså. Kul att din man fotade :) Vi campade nästan alltid med mina föräldrar när jag växte upp. Sen hade jag förmånen att bo gratis på alla ställen som ingick i svenska kursgårdar. Vi åkte land och rike runt och semestrade billigt på fina ställen. Då säger våra barn; kan vi inte campa? Så då fick vi lov att ställa upp som goda föräldrar. Men det blev bara några gånger. Sen föredrog även de hotell-sängarna och frukosten :)

Och du gör rätt i att inte åka till Island. Alldeles för kallt för dig här. Men vi prickade in årets varmaste dg i förrgår! 17 grader och sol!

Monica sa...

Vi låg på balkongen i Hagalund en gång
men det började ösregna så vi gick också in.
Härligt att ha någon att byta presenter med
och öl är ju aldrig fel i en sådan förpackning.
Återvinningsstationerna här ute är nästan alltid
ett sorgligt kapitel men vovvarna med rullkoppel
är ju inte helt fel.
Tar en liten paus eftersom jag inte mår så bra, i
onsdags fick vi ta farväl av Ebba och nu börjar det
bli lite mycket elände.
Ha en skön helg nu när värmen drar bort tack och lov.

FREEDOMtravel sa...

Haha, du får campa liiite längre för att imponera på oss ;)

Klimakteriehäxan sa...

Tappert försök!

Eva Trillian sa...

Fem av fem tält för gott försök i alla fall :D