lördag 9 oktober 2021

Bokmärke och några svarÄven idag kan jag sticka emellan med ett eget fejkat bokmärke. Har nämligen märkt att det har sina fördelar att beställa bland annat kosmetika via nätet, för då får man olika prover på köpet. Å dessa prover är perfekta bokmärken. Den här ”tårtan” är – ja, inte vet jag riktigt, men till höger är det någon slags rouge i alla fall. Men det bryr sig ju inte boken om;-) 

Orsakullans frågor
Det var nära ögat. När jag jobbade i Vasastan var det varje vinter förenat med livsfara att gå nära husen. Antingen var det snö som ramlade ned eller så var det istappar. En dag var det nära ögat att jag fick en hel hög med isig snö på skallen. Som tur missade snön mig med några centimeter. 

Idag känns livet… rätt så okej. Det kändes bättre igår med sol och 16 grader, men den 9 oktober kan man ju egentligen inte kräva mera än 12 grader och molnigt eller hur;-) Sedan är det ju fotboll för hela slanten både idag och imorgon, och då känns livet alltid bra:-)

Jag har hittat temat hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Om ni har tur visar även Hannele, Gerd, Åsa och Emma bokmärken.

13 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Ett och annat prov har man ju fått genom att beställa något online, i mitt fall oftast smakprov på knepiga snussorter när jag beställer mitt ordinarie snus.
Den där snön som rasar ner är ju farligt, istapparna ännu värre, hujeda mej.
Jo, hösten är ju här så då kan man ju inte kräva solsken och värme antar jag, men hoppas kan man ju alltid ;)

sv: Har nog blivit lite sjuk tror jag ;)
Men övergången till min gamla grupp är väl orsaken antar jag.
Kanske jag tröttnar där med så småningom men just nu känns det som en befrielse.

Ha det bäst Bp.

Susjos sa...

Snyggt fejkbokmärke du fixat till idag!
Ja, istappar och snö från taken får man verkligen passa sig för! Vi får hoppas att denna vinter inte bjuder på så mycket snö...
Å hoppas helgen blir fin med all fotboll!
Ha det gott!

LillaSyster sa...

Då sitter du som klistrad och hejar fram dina fotbollsfavoriter=) solig eftermiddagen och helt ljuvligt ute, knappt man kan tro att det är oktober.

femfemman sa...

Fin dag idag. Just hemkommen från en dag I Halmstad. Och där gjorde Isak 2-0.

nalta norrland sa...

Nära skjuter ingen hare brukar min far säga och i Ditt fall var det ju bra att snön inte föll på Dig och orsakade skador.
Nu pratas det om snö, snöblandat och våta halkiga vägbanor, nej det känns inte kul.
På onsdag ska jag med Frost till beter för klippa kulor 😜 då Vilhelmina veterinären icke hade tid blir det Strömsund, min förhoppning var få jag beställde tid att vintern skulle dröja till efter den 15 oktober. VilhelminaVeterinär hade inte någon möjlighet för ingreppet förrän i november och då lär vi ha snö eller ishalka.
Troligtvis följer J med då gan inte är helt säker på att jag klarar köra de typ 26 milen tur & retur.
Vi ska försöka få en tid för Elin och teoriprovet oxå… inte på onsdag för man kan icke skriva i Strömsund utan förhoppningsvis Lycksele eller Vilhelmina. Men efter den 13/10 och nån vecka framåt är jag låst här hemma då vi icke kan lämna Frost utan uppsikt tills han har läkt.
Om min faster har jag inget hört idag.

Hanneles bokparadis sa...

jag förstår aldrig vilken del av kroppen dessa prover ska användas...

nalta norrland sa...

Hello Fresh är ingenting dom finns häromkring men det görs otroligt mycket reklam och verkar ju vara hos mat… men vad vet 🤷‍♀️ de på reklamfilmen kan ju äta papper lika gärna dom något annat 😜
Hemgjord pizza är busenkelt och går snabbt.
Nu har jag gått kvällspromenix med Teddybjörnen och tänker kolla på Gåsmamman innan jag lägger mig å sover.

nalta norrland sa...

Nu när Fu varit hos mig två gånger VAD tycker Du om min nya header?

Geddfish ♥ sa...

Ja, det var ju ock ett bokmärke. Jag fejkade jag med. Annars nog ingen överlevnad av bokmärkestemat.
Resten har jag nog inte förstått, men det löser sig när jag hoppat i bingen och fått min skönhetssömn ;)

Ditte sa...

Visst kan det ha fördelar att beställa kosmetika. Jag brukar handla en del på Rituals och där får jag små prover när jag handlar. Jättebra! Antar dock att både din och andras kvot av bokmärken är fylld med råge vid det här laget.
Snön från taken kan verkligen vara en fara si stan. Men det verkar de senaste åren ha blivit bättre. Bra så.
Ja, visst är det fotboll. Och bra gick det ju för Sverige.

Ama de casa sa...

För min del var det också nära ögat i Vasastan en gång. Dom höll på att renovera huset på Hälsingegatan där jag jobbade och just när jag skulle gå in i porten så var det nån klant som tappade ut ett fönsterglas från andra våningen. Instinktivt så duckade jag och höll händerna för huvudet medan glassplitter ven runt skallen. Som tur var hade jag handskar på mig... Jag frågade en kollega som kom precis efter ifall jag blödde nånstans och det gjorde jag inte, jag hade klarat mig tack vare handskar och en tjock skinnjacka. Men det var verkligen nära ögat!

Härligt med sånt fint höstväder :-)

Gunnel sa...

Sådana där små prover är alltid användbara. Jag missade helt att det var fotboll igår...påTV?...och idag med? Kanske inget som gjort att livet känts ok för mig.Hoppas du får fint höstväder om nu matchen är kass. Då får du gå ut i stället.

Anki sa...

Perfekt med fejkbokmärken - riktigt snyggt var det också ... och vädret kan man inte klaga på :)
Jag förstår att du är nöjd över gårdagens resultat för fotbollslandslaget.