söndag 25 november 2018

Skyltsöndag #185


Idag lägger jag - inte helt otippat – upp fyra skyltar från den gångna veckan som gör reklam för det i mina ögon helt värdelösa jippot ”Black Friday”. Som ni kan se finns det olika tolkningar om hur länge en dag kan sträcka sig. Suck säger jag bara, men åtminstone lyckades jag med en röd – jag menar svart – tråd. Enjoy!


Täby Centrum - inte ett dugg "unexpected", men åtmonstone lite fyndigt.


Och här är den "The black box". Man kunde gå runt i den svarta lådan och leta efter saker. Det man hittade fick man behålla.


I tunnelbanestationerna. Här varar den svarta fredagen i en hel vecka. Åtminstone är det 75 procent rabatt som gäller och inte bara 20 till 30 procent. Alltid nåt.


Veckans höjdare, eller rättare sagt veckans sämsta: Här varar Black Friday i och för sig bara i tre dagar, men är det någon som kan förklara för mig vad som menas med den absolut korkade texten längst upp. Min svengelska make höll på att gå i "tunnelbanevagnstaket" när han såg skylten. Jag förstår honom.

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

14 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Såg en BF-skylt som jag tänkte plåta men sen gjorde jag inte det. Det blev helt enkelt ingen skyltsöndag för mig den här gången, men du har ju jobbat flitigt som vanligt! Och tänka sig - trots att jag verkligen gillar att shoppa var jag inte inne i en enda BF-butik under hela helgen!

Åke sa...

Jag hade mitt svarta under tisdagskvällen då det vart strömavbrott en timme så det får räcka 👍 Men alltid kul med skyltar från dig 😂

Ditte sa...

Bra och aktuell skyltning som fick fart på lite av varje här.
Jag är så irriterad på denna "svarta fredag" och som på sina ställen varar i flera dagar. Sista skylten - tja, vad menas. Rabatt ja, men på vad och på vilket pris. Att jag sedan inte förstår vad som står överst är ju en sak men det gjorde inte mina amerikanska vänner heller. Men det är en en text till en låt med artisten Chamillionaire. Finns på Youtube.
Undrar om "Hallon" möjligen höjt sina priser innan . Har läst att en del företag gjorde det. "Den svarta lådan" kändes rolig. Hittade du något?Och visst är första skylten fyndig.

byblixtra sa...

The black box var ju en kul idé. Men risken är väl stor att man inte behöver det man hittar i boxen. ;-)

Jag är med i veckans skyltsöndag. :-)
Kolla här: http://byblixtra.blogg.se/2018/november/skyltsondag-logga.html

nalta norrland sa...

Black friday hela veckan och ett ständigt pinglande både mail & sms, galet... men folk måste ju handla å kanske gör vissa fynd?

Inga skyltar hos mig.

Geddfish ♥ sa...

Nä, fy för svarta fredagen som man förlängt till svarta helgen eller till hela svarta veckan!
Hallon, det är den skitoperatör överhuvudtaget. Jag har faktiskt seglat omkring lite i butikerna men inte haft något i händerna ut. Bara skräp alltihop.
Men, din SKYLTNING var perfa!!!

Susjos sa...

Täby C kan i alla fall leverera bra skyltar, och en kul svart låda!
Näe, texten förstår jag inte på cykelkrafts skylt, men ser att Ditte har hittat vad den betyder, alltså textrader från en låt!
Konstigt att sätta ut bara några konstiga rader?
Men snygg skyltning som alltid BP!

KajsaLisa sa...

Sett rätt mycket reklam den här helgen, men dina bidrag var i alla fall kreativa.
Länkar upp nu.

Anki sa...

Högst aktuella skyltar hos dig ... själv ignorerade jag Black Friday i år också.
Svar ... jag förstod inte heller vad de menade :)

nalta norrland sa...

Har ändrat i mitt blogginlägg och Din kommentar är borta... om vi ska diskutera detta vidare så tar vi det via mail, jag hoppas Du förstår...

Emma, Sol som sol? sa...

Mäh! Jag vill ju veta vad man kan finna där inne! Jag menar, är det godis eller en ny teve? Blev du inte en nyfiken? Det hade jag blivit.

Ama de casa sa...

Hittade du nåt i den där svarta lådan? VAD kunde man hitta? Fick man gå in och kolla? Svarta lådan väckte allt lite nyfikenhet, annars är jag såååå less på detta jippo som aldrig verkar ta slut.

Christian Lehmann Gisler sa...

Jag den där texten var ju nästan i stil med mina inlägg från elevers rappakalja

Anni sa...

Så less på Black Friday - Weekend - Week. Tyckte dock att det var lite färre mejl i frågan i år än tidigare.
Cykelkrafts reklam är obegriplig, ja i alla fall den där meningen överst.