lördag 30 juni 2018

Bra med roliga alternativ

Vet inte alls varför jag har fått för mig att få med något fotbollsrelaterat i varje inlägg jag lägger upp under pågående VM. Ingen aning faktiskt;-) Kommer troligen frångå detta i Skyltsöndag imorgon, men ändå.

Ballongfotboll på Döda Torget
Under pågående sommarlov har Täby Kommun gjort en riktigt lyckad satsning att få liv i Döda Torget. Förutom sedvanliga aktiviteter som att måla tygkassar, eller putta golfbollar i hål har man valt sumobrottning (väldigt populärt) och ballongfotboll. Ballongfotbollen är omåttligt poppis kan jag säga. Killar i alla åldrar gav sig in i leken. Inga tjejer tyvärr. De målade tygkassar. I den montern fick man inte se en enda pojke. Såklart! Lika synd det!
14 kommentarer:

Emma, Sol som sol? sa...

Ser onekligen kul ut med de sär såpbubblorna! Fast jag misstänker att jag skulle mest ligga och garva om jag var med på en sådan match!

Steve sa...

???????????????????

Ditte sa...

Jättebra idé! Synd att tjejerna inta nappade. Men de var säkert nöjda med sina val. Hoppas på det! Jag hade gärna testat och har gjort liknande på kurs en gång. Så roligt men också konditionskrävande. Tror vi hade minimal öppning för fötterna så risken att falla var stor vid långa steg. Är inte säker på att jag skulle få någon fart idag.
Härliga bilder och är det fotbollls VM så är det. Bra att du håller ställningarna som kommentator. Önskar jag hörde dig.

Susjos sa...

Såklart lite fotbollsrelaterat i dina inlägg, hihi! På F&S kick-off förra året fick den som ville prova på dessa ballonger, men jag fegade ut och provade aldrig! Imponerad att Ditte har provat på detta!
Sitter på sportbaren och har just sett Pepe göra mål för Portugal... hur kommer det att sluta tro?!

Olga T sa...

Du kommer givetvis att ha en skyltsöndag med fotbollstema också!
Den där fotbollsmatchen ser tuff ut. Oj oj oj! Risken att ramla verkar stor.

nalta norrland sa...

Måla tygkasse låter väl inte så skoj,
men jag vet inte om jag skulle vilja vara i en sån där bubbla... känns lite instängt å blir lite varmt, jag ogillar den kombinationen.

Idag har jag varit på utflykt, en liten vink om detta i min header :)

FREEDOMtravel sa...

Fantastiskt att de fått liv i Döda torget måste jag säga!!! Trist dock att aktiviteterna fortfarande måste vara så könsuppdelade. Har vi inte kommit längre, typ?

Anki sa...

Riktigt kul att Döda torget lever ... och ballongfotbollen ser kul ut :) Konstigt att inga tjejer ville prova på, för nog verkar det bra mycket roligare än att måla tygkassar :)
Härliga bilder BP!

Carita Liljendahl sa...

Det där ser verkligen kul ut. Äntligen liv på torget!
Men jag undrar om man ändå skulle få en klaustrofobisk känsla inne i bollen?
Och jättevarmt kan det bli?

Barwitzki sa...

:-))) jeg vil gjerne prøve... uten å spille.
Lykke til med WM... hilsen fra Viola

Ama de casa sa...

Såg himla kul ut med den där ballongfotbollen, men det vete tusan om jag skulle våga testa...
Kul att döda torget har blivit lite mer levande :-)

Christian Lehmann Gisler sa...

Ser fram emot att se dig spela ballongfotboll alternativt brottas lite sumo....

Femte året i Hjo sa...

Sumobrottning är min absoluta favosport. Ja, näst efter fotboll då då. Heja Sverige!

Eva Trillian sa...

Å ena sidan så ser det ju vansinnigt kul ut :) - men å andra sidan, i dagens värme, får jag lite klaustrofobi-känsla ... undrar om det blir olidligt varmt i de där?