fredag 22 juni 2018

Trevlig MidsommarÖnskar er alla en trevlig midsommarhelg! Här är det 13 grader och grått, precis som det ska vara på en svensk Midsommarafton. Vill ni ha lite sol så är det bara att sätta på tvn och titta på matchen Brasilien-Costa Rica. Den spelas i St. Petersburg, där det är 19 grader med en sol som skiner från en klarblå himmel. Perfekt fotbollsväder alltså. Tackar för fotbolls-VM:-)

12 kommentarer:

Eva på Seniorvinklat sa...

Verkligen tur att vi har VM att titta på denna regniga och kylslagna midsommar. Även om jag ligger mycket risigt till i VM-tipset är det hur kul som helst att vara med. Man blir plötsligt intresserad av matcher man normalt inte skulle ha tittat på osv. Glad Misommar:)

Ditte sa...

Tack! Önskar dig också en fin midsommar. Men längre söderut, på Södermalm, är det nu i alla fall till hälften blå himmel. Skönt om den stannar ett tag. Lite osäkert känns det. Men på teven är det tämligen blått i Petersburg. Tittar också på fotboll.

Anonym sa...

Vilken match! Första målet i 90e minuten efter ett otal
skott på mål Costa Ricas målvakt var suverän. Och så Neumar gråtande
som en baby efter vinsten. Regnig morgon här också. Eftermiddagen
upptagen med voluntärjobb.

Ruth i Virginia

Ama de casa sa...

Nu är det Island som spelar (och redan har haft flera chanser), hinner nog precis titta på första halvlek innan det är dags att ge sig ut i midsommarvärmen som råder här :-)
Men du fick ju som du ville med vädret så här i fotbollstider :-D

Ha en fin midsommaraftonskväll och heja Island! :-)

nalta norrland sa...

+ 11 grader och jag upptäckte under dagen att basilikan har frusit.
Svenskt midsommarväder ;-)

Jag hoppas Du firar midsommar på det vis som passar Dig å Din engelske make bäst :)

Ha en fortsatt fin midsommarafton.

nalta norrland sa...

svar 😊 Å Yes visst var Elin söt på dessa gamla midsommarbilder 😍 idag har hon varken varit söt eller tuff 😜 hon har mest varit dog själv 🤪 vi har haft ett otroligt lugnt midsommaraftons firande, vädret är inte då tilltalande 😔
Just nu + 8 grader och kyligt.
Förhoppningsvis så sover jag då jag väl lägger mig, har faktiskt suttit å kollat på Our girl på tv, typ första svsnitttet andra säsongen, helt okey 👌 Som sagt i morgon är det en annan dag eller rättare sagt midsommardan 😊
Volvon är tömt å C har hämtat den hem till sig 🚙
Sov så gott, vi hörs väl i morgon 😘

BP sa...

Svar till Ruth.
Visst var Navas bra. Det var ju han mot Brasilien om man säger så. Har ju mejlat min "expertkommentar" till dig. Tror nog att du håller med mig och mina synpunkter. Kolla det här då:
https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/8wkE4d/firade-malen-med-laddade-tecknet

Ja, matchen mellan Schweiz och lagets albanska spelare var aningens laddat. Kopplade aldrig målgesten till spelarnas ursprung. För mig är fotboll bara fotboll. Inte politik. Men kul att Schweiz vann!

Steve sa...

På din midsommarbild ser det ut som att det lagts ett lock över Täby. Här har vi i a f klarblå himmel och sol och idag utlovas St. Petersburg-temperatur även här.

Idag kommer barn och barnbarn och efter midsommardagens middag ska vi så klart titta på Sveriges match tillsammans. Förhoppningsvis blir det "liv i luckan".

Carita Liljendahl sa...

En vy jag känner igen och tycker mycket om.
Paret jag bodde hos då jag gästade Grindtorp har dock flyttat.
Glad midsommar och - i dag lördag - heja Sverige!

Stare Ström sa...

Trevlig midsommar du också! Typiskt sommarväder fick vi på köpet. Hoppas att det inte tänker stanna kvar.

KajsaLisa sa...

Detsamma :)

Eva Trillian sa...

Hoppas du hade en fin midsommarhelg! :)