torsdag 28 juni 2018

Torsdagens observationer

Här kommer en i mina ögon riktigt rolig blandning med dagsfärska bilder. Som vi alla vet ljuger bilder inte, om de inte har redigerats i till exempel Photoshop vill säga. Å då jag inte är speciellt duktig på fotomanipulation så lovar jag att de är äkta vara.

Den här bilden till exempel. Trodde inte mina ögon i morse när jag såg temperaturen på termometern. Det är sant, jag lovar. Att termometern är i stort behov av rengöring kan ni bortse ifrån.


Är det 30 grader ute så är det. Tog fyra olika bussar igår. Tre hade en fungerande luftkonditionering, den fjärde hade det inte. En himla tur att det finns nödutgångar att tillgå. Ändå var de flesta passagerare dyngblöta av svett. Mest kvinnor faktiskt.


Åsså har vi den här egendomliga tatueringen. Vet inte om den föreställer en saga eller ett midsommarfirande. Gräslig är den i alla fall.


Fotbollsfesten går ju vidare för Sverige. Alltså har TGI Fridays hängt upp ytterligare en affisch för att attrahera kunder. Det första jag tänkte var: finn ett fel. Ja, ni förstår vad jag menar eller hur!!!? Det andra jag la märke till var att tjejen på affischen är mycket lik Åsas dotter Elin. Eller vad tycker du Åsa och ni andra?


9 kommentarer:

Ditte sa...

Gillar verkligen dina observationer! Och inte ljuger bilder heller. Om inte....Men äkta vara är liksom bäst även här på bildfronten. Observerade även här på Söder att det var höga grader på termometern och var orolig för att den skulle gå i strejk. Men den jobbar på. Har pckså åkt buss idag och av två av två bussar fungerade ac. Men annars är nödutgången ett bra alternativ. Om de fungerar...
Tatueringen var spektakulär och drar i varje fall blickar till sig. Det är kanske så man ska agera om man vill vara i blickfånget. Eller?

KajsaLisa sa...

Idag passerade temperaturen gränsen för att jobba igen. en hel saga på benet :)

Olga T sa...

Snart är vi som inte har tatueringar unika! Tänk vad pengar vi sparar också.

Paula sa...

Jag tillhör dem som svettas kopiöst...o jag kan inte hjälpa det, min konstitution trivs i kyla. Så är det bara. Tanken på vinter är faktiskt helt okej, men jag vill ha en lång och härlig höst först, gärna med mycket svamp. Tur vi är olika. Just nu har man gått ut med klass 1-varning för hårda vindar här i mina trakter, förutom att man har infört totalt eldningsförbud. Hårda tider!

Karins ordöverflöd sa...

Vet i 17 om inte strumporna är fulare än tatueringen.

Christian Lehmann Gisler sa...

Själv gillar jag så gott som inga tatueringar förutom nåt decent namn eller så, det har ju eskalerat totalt

nalta norrland sa...

Tatueringar är en smaksak och ibland snygga, fräcka, coola och rent av en wow upplevelse, men tyvärr så rätt ofta är det "suck" och en stillsam fundering "varför?"

Nä jag tycker inte flickan på bilden är lik Elin,
visade bilden för Elin som sa jo visst vi är lika på så vis att vi båda är människor...

Sedan måste jag ge Karins överflöd en "tummen upp" för hennes kommentar, den var klockren :)

Emma, Sol som sol? sa...

Dags för en ny temperaturgivare, kanske ...? :D

Jag som inte gillar tatueringar tyckte den var fin men på tok för stor. Eller egentligen kanske jag tycker att bilden var fin. Som tatuering? Nej tack.

Ama de casa sa...

Hela familien? Åtminstone jag får rödkrull under ordet när jag skriver det ordet :-)