söndag 26 oktober 2008

Suverän första "vinterdag"

Har bestämt mig för att ansöka om att vintertid ska gälla varje söndag. Tänk er en timme extrasömn alla söndagar, vilket betyder 52 timmar varje år. Låter härligt, synd bara att det lär bli omöjligt att införa på riktigt, ha, ha.

Inspiration
När jag öppnade DN imorse blev jag glad direkt. Har ni sett NCCs ovanliga annonskampanj som pågår just nu!? Om inte får ni ett smakprov här. "Nu satsar vi på design" heter kampanjen, som i och för sig är vilseledande, då NCC satsar på design av hus och lägenheter och inte av grävmaskiner, men ändå. Blicken stannade upp vid deras fräcka försök att väcka intresse.
Bra med inspiration från helt otippat håll!

Uppdaterad hemsida
Gjorde ett speciellt projektjobb åt min arbetsgivare igår (ju faktiskt, en lördag, men det var så kul att jag inte ville vänta i två veckor tills jag skulle ha tid att göra det på jobbet). Blev så inspirerad av det att jag äntligen uppdaterade min egen hemsida idag. Alla mina nya alster på första sidan och ett nytt galleri 12. Nu återstår bara att se hur reaktionen blir. Spännande. Om ni vill kan ni kolla här>>.

Okänd tavla
Hittade en okänd tavla på mitt skrivbord (det på datorn alltså) som jag tycker är hur fin som helst. Då jag nämnt flera gånger att jag har Alzheimers Light (minst), så har jag inget minne av var den kommer ifrån. Men eftersom jag gillar tavlan skarpt och hoppas på hjälp utifrån att kanske hitta konstnären så lägger jag helt enkelt upp den.

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Vilken jättesöt tavla. Jag blev helt betagen i den. Är det Adam och Eva i lustgården. Jag tycker det ser ut som han har ett äpple i handen. Gud så söt.
Kram MrsBettan

Kyllikki sa...

Den tavlan gillar jag!