tisdag 21 oktober 2008

Från solceller till kossor

Rolig rubrik, eller hur!? Så här ligger det till: IT-kompisen Totte vecklade ut ett hushållspapper idag och i det låg det 12 blåa mini-solceller à 4 x 8 millimeter. Present till mig, så klart. Kan dagen börjar bättre, knappast. 1 000 tack, vad skulle jag göra utan dig?
När jag såg solcellerna (som jag alltid trodde fanns bara i grått) kopplade jag dem "mentalt" automatiskt till ramen som ni ser på bilden. Tavlan lär nog bli klar imorgon kväll.

Kossor
Fick en inbjudan till en vernissage på Luma bibliotek idag, som jag bara måste berätta om. Den handlar nämligen om arkitekten och konstnären Kerstin Kärnekull, som har specialiserat sig på att måla kossor i akryl. Med tanke på fjolårets "cow parade" ligger hon rätt i tiden eller hur!? Kolla hennes hemsida... hon målar nämligen andra kreatur också.

Fler presenter
Min man besökte Tekniska mässan i Älvsjö idag. Jag bad honom att ta med sig några "överraskningar" hem, och då menade jag varken pennor eller robotor. Jo en robot hade ju varit något förståss, nu när jag tänker efter. Som ni ser på bilden blev det ett "krama-stressen-ur-mig"-flygplan och några Dumle klubbor (den enda sötsaken som jag inte kan stå emot). Som tur är går han eller jag inte på så många mässor...

2 kommentarer:

BP sa...

test

Mrs Bettan sa...

Visst er det kul ut med en kommentar som heter test, men häromdagen gick det att skriva kommentar men den blev inte publicerad, så jag provade en gång till med att skriva test och tydligen åkte den in. Sorry.
MrsBettan