lördag 18 oktober 2008

Blandade lördagsgodis

Lördagsgodis nummer 1:
Åkte till Länna idag och fick hela 40 ramar från rammakaren. Han hade alltså fördubblat det utlovade antalet och jag blev minst sagt glad. Äntligen, tiden börjar ju bli lite knapp med tanke på att det är endast en månad kvar till den första av två utställningar.

Lördagsgodis nummer 2:
Olles dagbok på resdagboken. Har ju nämnt hans resa till Sydafrika förut. Nu finns förutom vackra bilder på blommor även fantastiska landskap och djur, inte minst strutsbebisar. Roligt skrivit är det också. Rekommenderas varmt! Bilden med skon och succulenter är tagen av Olle. Vacker återvinning av en damsko tycker jag.

Lördagsgodis nummer 3...
... får jag förhoppningsvis senare när kreativiteten resulterat i några nya tavlor som jag i så fall laddar upp imorgon.

Dagens tumme ned
Kolla kvällspressens första sidor på bilden till vänster. Säger bara suck, suck suck!

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Bra med dina tavelramar. Såg ett program i kväll med tavelramar som var helt outstanding, men de kostade skjortan. De var handsnidade, och vem betalar för det. Gällivarefallet, ska skriva till en kompis som bor där och fråga vad de håller på med faktiskt. Hon har jobbar på GB tidigare.
Kram MrsBettan

Anonym sa...

Då har du ett gäng ramar nu då och kan ha lite kul !

Själv skulle jag bara vilja ligga hemma just nu och lata mig imorgon, men vi ska till Nyköping på hundutställning och ställa Hampus och Falcon. Håll tummarna. !