torsdag 23 oktober 2008

Konst(iga) biverkningar

För ungefär två veckor sedan fick jag av min kompis MrsBettan 30 "Multivitamin Kvinna" tabletter. Varför jag fick dem och hur det gick för MrsBettan när hon tog dem kan ni läsa här. Då tabletterna utlovar en "boost up of my life" i dessa hösttider så bestämde jag mig för att testa. Och visst ha pillren angenäma men ganska så konst(iga) biverkningar eller vad tycker ni?!

Framflyttad "siesta"
Brukar alltid få en svacka vid klockan 13:30. Med svacka menar jag att tankarna går till smarta spanjorer som alltid haft en tre till fyra timmars siesta mitt på dagen. Nu har vi ingen sådan lyx i Sverige. Istället blir - eller rättare sagt blev - det en daglig dos av Cappuccino vid 14:00. Men den här veckan har faktiskt kaffeinintaget så sakteliga flyttats fram till 15:30. Är helt enkelt piggare två timmar till. Mmmmhhh... måste vara pillren.

Framflyttad väckning
I början på veckorna (typ på måndagar) brukar jag gå upp när väckarklockan ringer vid 6:45. Sedan förskjuts uppstigningstiden med några minuter per dag ju längre veckan lider. Men idag försov jag mig en hel timme, vilket gjorde att jag kände mig rejält mycket piggare under hela dagen. Ingen svacka alls, men väl en cappuccino ändå för att förstärka pigghetskänslan. Klart att det är pillrens förtjänst att man är pigg under dagen, sömnig precis vid 23:30 och studsar upp ur sängen en timme för sent.

Stenhårt tro
Jag tror stenhårt på dessa stora, rosa "vitaminboosters" som kräver två glas vatten för att de inte ska fastna i halsen, och som bekräftar sin vandring mellan matstrupe och magen (antar att de hamnar där till slut) genom en (bara en!!!) sur uppstötning några minuter senare. Jag fortsätter ett tag till. Tack MrsBettan, tänker på dig varje morgon vid intaget av pillren :o).
Förresten finns tabletterna för män också "Multiman" - just i fall att ni manliga läsare av min blogg är sugna - kolla här bara. Samma angenäma, konst(iga) biverkningar utlovas... nästan.

PS. På bilden ovan ser ni min senaste skapelse som innehåller Tottes blå skimrande solceller. En av mina bättre tavlor om jag får säga så själv. Hoppas på fler solceller som jag - piggare än på mycket länge - kan bygga in i mina tavlor. DS

Inga kommentarer: