torsdag 9 oktober 2008

Magnetic Fields

The Magnetic Fields är en av mina favo band. Tänkte på dem imorse när magnettapeten sattes upp på mitt jobb. Tapeten kan man tydligen köpa i välsorterade färgbutiker, alltid lär man sig något.

Fyra killar i arbete
I gårdagens inlägg nämnde jag att hela tapetrullen vägde 17,5 kilo. Och dessa 17,5 kilo skulle skäras, lyftas och klistras upp. Jag lovar att det inte var helt lätt ens för fyra (okay då tre) kraftkarlar. Var dock mycket imponerad över deras proffsiga arbete, speciellt med tanke på att de aldrig hade satt upp en magnettapet förr. Snyggt jobbat Mattias & Co.

Magnetiskt papper
Totte tog med sig ett magnetiskt papper idag. Det "hoppade" upp på väggen utan problem men efter en googling på "magnetiskt papper" fick vi veta att det endast finns i A4 format och kostar 95 kronor + moms för fem blad. Det blir "riktigt" papper även i framtiden med andra ord.

Magnetiska fält och laser
Snart kommer vår magnetiska vägg se ut som på bilden fast med fält i A3 storlek, tio kolumner och två rader (äkta Excel språk det här). Laserkonstnären är inte helt otippat Totte. Laserstrålarna ska beställas från Dragon Lasers i USA.

Jean Michel Jarre
Snart kan alla som sitter i rummet njuta av laserkonst à la Jean Michel Jarre. Han är ju berömd för sina laser-konserter. Han gjorde världens dittills största och häftigaste laser-show vid Eiffeltornet 1998, då Frankrike var värd för fotbolls VM. Jag var där och får fortfarande gåshud när jag tänker på spektaklet.
"Showen" på jobbet är ju lite mindre om man säger så, men jag tror att resultatet kommer att bli riktigt häftigt.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Det kommer ju att bli helhäftigt tror jag. Vilka häftiga arbetskompisar du har. Sådana fanns inte på mitt jobb.
Kram MrsBettan.
PS. I morron kommer nog dina piller i brevlådan. Jag har postat idag. DS