söndag 12 oktober 2008

Höstrensning

Man kan ju genomföra en resning på olika sätt eller hur!!? I bostadsrättsområdet i Täby där jag bor hade förvaltaren ställt upp några containrar under helgen för att man skulle göra en höstrensning i lägenheten. Ett mycket bra initiativ tycker jag. Som ni kan se på bilden passade folk verkligen på att höststäda/-rensa. Har alltid tyckt att madrasser är nog det äckligaste som kan finnas i en sopcontainer. Yuck!!!Vidhåller den uppfattningen!

Fem stekpannor
Däremot tyckte jag att den som slängde fem likadana stekpannor antingen har för lite utrymme i underskåpet eller så är han/hon kock som vill förnya sig. Mmmmhh....Kolla bilden!

Rensa bihålor
Vi gjorde varken en höststädning eller -rensing här hemma (inte helt otippat) utan rensade bihålorna istället med en underbar "indier" eller två rättare sagt. En "Kyckling Balti" och en "Scampi Korai" från Tandoori Mahal i Enebygerg (de har fortfarande ingen hemsida) gjorde susen speciellt hos min man som är förkyld. Dessa rätter slår allt vad Nezeril eller Nasoferm heter... med "höstlängder", jag lovar.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Vilket bra initiativ med containrar. Hade ni verkligen inget att slänga. Men det fanns ju andra. Vad sjutton har man 5 st stekpannor av samma sort för, helt obegripligt.
Kram MrsBettan