onsdag 29 mars 2023

Omväxling

Istället för att visa er ytterligare ett antal bilder med deprimerande vita inslag i luften och på marken, väljer jag att lägga upp tre foton från mitt frisörbesök i måndags. Jag bara älskar att smygfota folk, vilket förresten är tillåtet i offentliga miljöer. Och jag anser att en stor frisörsalong absolut kan räknas som offentlig miljö.
 

Kvinnan som förresten liknar Carina Bergfeldt (tycker jag) såg ut som en prinsessa från sagovärlden, åtminstone vad gäller håret.
Vid närmare anblick visade det sig att hon hade glittrig plast i håret. Nyfikenheten hade väckts – hos mig, inte hos kvinnan. Hon var helt omedveten om att hon triggade mina mammarazzigener/-känslor;-)

Tycker den här bilden är härlig. Det ser ju ut som om hon balanserade en bricka med fika. Det gjorde hon inte. Brickan stod på glasbordet. I verkligheten läste hon en damtidskrift, som hon några sekunder tidigare hade hämtat från "besöksbordet" (se speglingen till höger i bild 1), där jag satt och väntade på min tur hos Leo.

12 kommentarer:

nalta norrland sa...

Bild på Dig… före och efter klippning?
Jag vågar inte riktigt fota människor, men Du är en stjärna 👏
Dina frågor tar jag i morgondagens blogginlägg vem vet vem som läser Din blogg 😅
🤗

LillaSyster sa...

Snyggt fotat =)
Plast i håret.....Jag kör med solblekta slingor -det tycker jag är smidigt och bra-blir mest naturligt. Ha en fin kväll!♡

femfemman sa...

Håller med! Mammarzzi borde bjuda före och efter foto på sig själv också
Jag gör slingor i mitt halv-gråa hår, två-tre ggr per år. Då använder min frissa aluminiumfolie. På en del kunder sätter hon på en huva med hål i och drar ut hårtestar med en virknål genom hålen. Tror att det använts mest på kort hår. Plast har jag inte sett...måste fråga nästa gång jag ska gå till frissan...
God kväll !

Susjos sa...

Vilka coola bilder! Plast i håret, visst är det slingor hon gör! Min frissa gör slingor på mej med den där hemska plasthuvan med massa små hål i, och så drar hon ut slingorna med en virknål, det gör riktigt ont, men hon säger att de blir de bästa slingorna, så jag litar på henne!
Ha det fint!
Kram

Äventyret framtiden sa...

Jag undrar med mig själv om jag skulle gilla att bli smygfotograferad när jag sitter hos frissan? Nej, jag skulle inte gilla det. Nästa gång kan du väl ta foto av dig själv också? :)

Anonym sa...

Vilket himla jobb att vara frisör-ska.
Virknålar i hål i plast - bara det!

Intet under att det är dyrt.
Ruth i virginia

Ditte sa...

Alltid kul att titta på andra när en är på olika ställen. Och det går ju inte här att känna igen personen.I varje fall är det knepigt.Snyggt fotat.
Kör för egen del med solblekt hår och det fungerar fint. Men har någon gång gjort slingor så här. Men klipper håret gör jag hos frissan och gärna hos den som Susjos har. Inte minst nu när vi inte har kvar huset i Spanien och jag kan besöka den spanska frissan.

Klimakteriehäxan sa...

Där ser man vad ett frisörbesök kan bjuda på som en liten fringis ...

Anki sa...

Kul foton ... du är en riktig mammarazzifotograf!
Ha en bra torsdag!

Guldkryckan sa...

Fotar i stort sett inte människor men visst är det intressant att iaktta människor.

Ha nu en jättefin dag Bp.

christian sa...

Intressant bild serie...tyckte också först att det kunde vara en prinsessa, men ju fler bilder och närmare zoom desto mindre princesslik var fruntimret...

byblixtra sa...

Sista bilden är läcker med "bordet i luften". ;-)