torsdag 15 februari 2018

En snabbis baraBara ett snabbt livstecken från mig. Ska nämligen leka fotbollsexpert i tv-soffan och kolla Östersund mot Arsenal. Kikar in hos er efter matchen.

PS. Bilden är dagsfärsk. Tyckte de små figurerna var otroligt söta. Alternativ användning av kaffe när den är som bäst:-) DS.

11 kommentarer:

nalta norrland sa...

Förhoppningsvis vinner Östersund :)

Tur Du berättade vad det egentligen var på bilden ;-)
själv tänkte jag baciller... jo faktiskt :)

Ditte sa...

Spännande match i flera avseenden. Intresserade även här. Men, det räckte inte riktigt. Gillade bilden som sätter sprätt på min fantasi. Tycker figurerna påminner om fästingar på väg till fest.

Olga T sa...

Idag har det varit körigt med sport, hela dagen. Men roligt! Och vad gäller Östersund var det väl knappast väntat att de skulle vinna.

KajsaLisa sa...

Ha det så kul :)

Anki sa...

Jag såg inte matchen, men hörde att Arsenal vann ... hade varit mycket roligare om Östersund vunnit förstås ...
Haha ... vilka söta små glada löss som dansar!

Svar: Hm ... här behövs en del grundkunskap :) Mossor är växter - lavar är dubbelorganismer mellan alger/cyanobakterier och svamp. Det finns drygt 2000 olika lavar och 1000 olika mossor. De olika lavarna på mina bilder växer på olika träd - en del på barrträd och en del på lövträd ... och en på berg. Jag kan bara en bråkdel, men försöker hela tiden lära mig mer :)

Stare Ström sa...

Är väl inte någon direkt segerdans de håller på med?

Ama de casa sa...

Du skulle ha varit alpin expert istället och kommenterat damernas slalom. Ett väldigt trevligt resultat där :-)

Bilden... Den övre myran har klämt stjärten medan den undre har tappat ändalykten helt :-)

Steve sa...

Så var då Östersund nere på jorden igen. Första halvlek var inte kul då Östersund förvånade med ett extremt lågt spel som gjorde att dom aldrig kom upp i planen och heller aldrig ägde boll.
Dom tog sig dock in i matchen på ett lovvärt sätt och en ok insats med tanke på var de båda lagen befinner sig, både liga- och säsongsmässigt. Synd att dom inte satte straffen. Fel straffskytt? Nu får dom spela för hedern i returen.

Splashkänsla över bilden.

Anita Malta sa...

Hmmm.... ibland kan jag undra men skriver inte vad det är jag undrar men något sött ser jag faktiskt inte här liksom du inte heller gjorde hos mig, med all rätt 😁😁 Hoppasrättlagvann!!!

Emma, Sol som sol? sa...

Haha, du kan verkligen se det mesta i annat ljus!

Husbilen-Ellen sa...

Verkligen kreativt!!