söndag 28 april 2013

Hittat på gatan och på jobbet

Idag ska ni (äntligen) få ta del av mitt tidslösa fredagsinlägg som ju aldrig kom upp på grund av... ja ni vet ju. Men här kommer det i alla fall. Hoppas ni får ett och annat skratt åt mina "fynd".


Precis som förr
Bilen ni ser på bilden håller inte alls på med belysning, vilket jag tyckte hade varit logiskt med tanke på firmanamnet, utan med balkonginglasningar. Å om ni tittar noggrant på silhuetten i den röda pricken så ingår pigan i inglasningsjobbet. Precis som förr vilar mannen upp sig på den inglasade balkongen medan frun serverar honom en kall drink. Vi skriver år 2013!!!


Om ni vill ha sommaren möblerad…
… så kan ni anlita det här företaget. Vet inte hur det går tillväga för att möblera en sommar, men bilderna ser ju lovande ut.


Club Clas
Clas Ohlson mår vara ett gubbdagis, men jag älskar den affären också. Nu kan jag om jag anstränger mig även bli medlem i Classes klubb. Gulliga medlemskort för hela familjen. Idet här fallet får pappa – IT-bästisen Radde - det största kortet, mamma R och min bloggprinsessa Nika får minivarianterna. Å Nika älskar skruvar och muttrar har jag hört.


Lila nätverkskabel
På Raddes kontor hittar man alltid roliga saker som den här nätverkskabeln till exempel. Nu ligger den inte längre på hans bord utan är inkopplad på min dator. Tack kompis:-)

16 kommentarer:

Anders W sa...

Du är otrolig! Du borde göra en bok av allt, eller i alla fall av en hel del.

Eva Trillian sa...

Håller med Anders här faktiskt :) en bok med dina observationer i vardagen - en källa till glädje för alla :)

Susanne sa...

Blir så imponerad över alla detaljer du ser.

esterii sa...

Det gäller att ha ögoni nacken också, för att se allt:)

Margareta sa...

Jag är vaken! men det beror mer på att jag gav mig tusan på att inte somna. Temperaturen är inte någon höjdare men är glad att solen åtminstone lyser på dagarna.

Jag försöker vara rädd om mitt, men inte så enkelt när man inte alltid styr över det.

Ler och funderar om de missat något i reklamen - att vi lever 2013. De som möblerar sommaren ser bra ut men funderar över hur förta soffgruppen ser ut andra dagen.

nu är jag också en Clas Ohlson diggare men skulle bli sur om jag fick ett mindre kort än sambo =) Nu är inte vi gifta så ... jag får nog ett lika stort, om jag blir medlem i Classes club.

Den lila sladden, tummen upp och visst är det snyggare med ett lila trassel än ett grått.

Godnatt.

Hörni sa...

Den där inglasningsfirman borde nog byta både namn och logga.

Visst finns det mycket kul på Clas Ohlson. Och söta kort har de tydligen också!

Du har kameran ständigt beredd, den saken är klar. :)

llh sa...

Men vilka hemskheter du och din make har kämpat er igenom! Nu är jag bara så himla glad över att allt har fått ett lyckligt slut och ordningen är återställd!!!
Har haft lite tidspress denna veckan, inte hunnit besöka dig (eller andra) men ser ju att det här inte duger! Ska jag hålla örnkoll bara ni två lovar att spara på dramatiken i framtiden :)
Kram till er båda!

Mona sa...

Ja herregud, det är inte så svårt att räkna ut att den loggan gjorts av en man. Jag kommer ihåg härom året när det blev sån uppståndelse över nån korvkiosk, som satt upp reklam där en kvinna förföriskt stoppade en stor korv i munnen. Han som gjort reklamen förstod inte upprördheten utan tyckte bara den var kul. Inte många celler i den hjärnan inte...

Jag gillar också Clas Ohlson, fast jag har fått en annan favorit nämligen Kjell & Co. Men det är lite svårt att skilja de bägge namnen åt, så oftast heter det att jag ska gå till Kjell Ohlson.

Monica sa...

Gillar dina detaljer från vardagen,undrar om dom får några jobb med tanke på den gammaldags synen på kvinnan.
Men vänta nu den är ju på väg tillbaka med hjälp av religionen.
Skönt att allt är lugnt, ha en bra dag;-)

cat sa...

Åh så läcker lila nätverkskabel!
Jag gillar också gubbdagiset CO. Kanske bor det en liten gubbe i mig någonstans ;)
Hoppas att du får en fin måndag.

LissenTo sa...

Ja vilken reklam på bilen, år 2013

Underbart i Stockholm, hann med en bråkdel, men stan finns ju kvar.

Jo trevligt att åka på upptäcktsfärder.
Alla borde göra det :-)

Husbilen-Ellen sa...

Du är vaken, som ser all reklam! För min del är det nog bara mitt undermedvetna jag, för hur det nu är, så påverkas jag. Men att möblera min sommar, det får jag nog ansvara för själv. Balkongen är redan fylld sen tidigare och reste får nog bli nya vyer. Ha dé gott! Elisabeth

Marit Johansson sa...

Du är verkligen uppmärksam :)om du ser sommarmöbleringsföretaget fler gånger kan du ju skicka hit dom!

Ama de casa sa...

Haha! Du har ögonen med dig du :-)

Lennart sa...

Min nätverkskabel på jobbet är orange. Fick den för några år sen av en tjej på IT-avdelningen i Stockholm. Hon skickade den tillsammans med en lapp som det stod, Den här passar dig! på. Skulle jag ha en balkong hemma hos mig och jag vill ha en öl eller whisky kan jag hämta den själv. När jag och A satt på balkongen tillsammans förrförra helgen hämtade jag ölen åt oss båda.

Linnéa sa...

Du borde ha varit med i optimistiskt fönster. Vilken härlig transportbil du hittat mitt i röran.