onsdag 15 december 2010

Onsdagens händelser

Redan på vägen till bussen imorse hände det saker: i sista "branten" ner mot busshållplatsen vid motorvägen halkade "snyggingen" och satte sig i backen. Som ni förstår är det inte mig jag pratar om. Jag kom en meter bakom killen och kanade ner på mina kängor - upprätt alltså. Yesssss. Men tanken slog mig om det inte är dags för inköp av broddar...

E-mail 1
Väl på jobbet väntade Nika på mig. Hon satt på mitt skrivbord och hade väldigt roligt enligt hennes pappa tillika IT-kompisen Radde. Synd bara att hon lekte på mitt kontor medan jag var på semester. Radde hade fotad henne och imorse låg hon alltså i min inkorg. Tack för bloggfodret kompis:-) Å ni får se lite om hur jag har det på mitt kontor.

E-mail 2
Kollegan Helenas förtjusande Malteser Axel har fått en "manlig" tröja som jag bara måste visa upp. Ja hunden låg också i inkorgen. Tack för det bloggfodret Helena:-)

Lyxlunch
Till lunch åkte vi till Xs hemmaplan - Lidingö. Där verkar det finnas hur många utsökta matställen som helst. Målet var idylliska Elfsviks Gård som ligger på norra delen av ön. Kollegorna Eva och X njöt av en fisk- och skaldjurssoppa medan Håkan och jag mumsade i oss en utsökt Bergstunga med dillpotatisstomp och en himmelsk vitvinsås. Ibland får man helt enkelt lyxa till det. Dessutom fick vi en väldigt vacker och intressant sightseeing tour efteråt. Eller vad sägs om en titt på den nya iranska ambassaden som just nu byggs där. Skrytbygge är bara förnamnet och staketet runtom inklusive dubbla vaktkurar var extremt inbjudande... 1 000 tack X:-)

En helt godkänd dag på jobbet alltså:-)

19 kommentarer:

Jess sa...

Bra från början till slut skulle jag vilja säga! :D

Olga T sa...

Ingen bloggtorka med horka! Läste gårdagens inlägg nu. Kul namn!
Lilla Nika har vuxit rejält och hon är ju så söööt!
Ang. mina mörkerfoton så tror jag att jag håller med dej. De gulare fotona är lite mer känsla i. Tack för dina synpunkter. Det uppskattar jag!

Jane sa...

fasen vad lyxigt du har det på lunchen ... en annan äter antingen matlåda eller skolmat (blä) fast det får man ju inte visa eleverna att man tycker :/ Skolan ligger ute i bushen, närmsta matställe är korvkiosken i Furuvik ;)
ps.
Kunde du hålla dig för skratt när snyggingen gled iväg?

Olga T sa...

Instämmer med Janes kommentar om maten!
SV: Nej den byggnaden var första gången jag fotade.

Susanne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susanne sa...

Äntligen är matinläggen tbx, som jag har längtat =)

Malla sa...

oj, nu när jag ser ditt kontor inser jag att jag borde göra min arb.plats lite mer personlig :)

Hörni sa...

Himla bra dag du har haft, särskilt lunchen ser otroligt god ut. Och Nika är supersöt som vanligt.:)

Bildgatan sa...

Jag trodde det var dig själv du skrev om, var det inte snyggingen och den sexiga du kallade dig själv för igår?

Tur att det inte var så och att jag hade fel. Jag fel -jag citerar sambon -du hör ju hur tokigt det låter.

Lite av ditt kontor har jag sett förut Hammarby har jag skymtat tidigare. =) En intressant vägg och jag ser självklart att det är Beate som jobbar där för ni har väl inte två stycken av du på samma arbetsplats.

Hade det varit en sådan där tävling -para ihop kontoret med rätt person, då hade jag vunnit och många fler med mig skulle jag tro.

Hon har verkligen vuxit sedan jag såg henne sist. Nika har blivit en riktig bloggkändis så denna blogg bör sparas ner till henne i framtiden. Nu tänker jag inite ta död på dig eller din blogg så snabbt men en samling av alla inlägg med lilla Nika kanske du kan ge till henne sedan.

Är det en tröja hunden har på sig och inte pälsen som skiftar?

Maten såg god ut och jag skulle ha svårt att välja men just nu hade jag valt soppan.

Det lät som en inbjudande byggnad att besöka i framtiden. Är väl portad genom att bara skrivit detta, någon har buggat orden.

Unknown sa...

Kul med en så bra dag på jobbet och ett njutbart avbrott för en god lunch.
Men kan ana att kontrasten mellan Agadir och den vintriga nord känns en aning...
Ha en fin fortsättning på veckan! /SA

anne sa...

Kanske kommer Nika tillbaka snart igen? Hon ser ut att ha det bra där på ditt skrivbord.

Ett skrytbyggeambassad säger du?

Det pågår sedan flera år ett egendomligt bygge på Glömstavägen, ett oregelbundet betongbygge med enorma fönster (kom på plats nyligen efter att betongen stått klar i ett års tid) och med flera extrabyggnader. Marmorlejon och vestaler levererades för dryga året sedan och de har legat under presseningar sedan dess. Vi har funderat på allt från religiös byggnad till privat boende för någon med taskig smak. Å andra sidan...En ambassad där? Med de största fönstrena? Näää, antagligen inte, men funderar-det gör vi.

cat sa...

Låter som en kanondag. Jag blev väldigt avundsjuk på den lunchen helt klart.
Ha en bra dag!

Daniel sa...

Bra dag med andra ord. Nami-Mat speciellt gör susen!

Monica sa...

Broddar är ett måste när man går in i benmjölet rasar åldern.
Manlig jaja det kan väl diskuteras;-) Elakt att lägga ur matfoton, har nämligen varit hos tandläkaren och det tar väl en dag till innan jag kan svulla i mej igen.
Med tanke på alla hejapå och klapp på huvudet blir jag väl nästan tvungen att ringa igen och kaxa upp mej ASG

oumberligating sa...

Hej! Blir som vanligt glad när någon av dina härliga kommentarer landar på min blogg.....jasså du gillar "chokladgodis"....(ler)

Sitter och läser ikapp i dina fantastiska inlägg och njuter av detaljrikedomen och ordflödet....men ve och fasa...ser att du stavar Oumberlig med ä i ditt förra inlägg.....trodde jag betydde mer för dig!
I vilket fall som helst...ha det Bäst!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

LissenTo sa...

Det finaste man har ska sätta på bordet, eller hur. Åh vad lalla Nike har växt.

Ditt kontor ser oerhört kreativt ut och vilka härliga luncher ni har.

Tack goa Beate för dina alltid peppande kommentarer, du är snäll du!

Kram Lissen

SoF/Blindstyre.se sa...

Mmmmums!

Här sitter jag och dreglar över matbilderna.

Herregud-va-snö-det-har-kommit-idag-och-tack-och-lov-för-nya-snöslungan-hälsningar! :)

PS1. Gissar att våra grannar också är glada över att vi har köpt en snöslunga. DS

PS2. Det är ju bäst att vara snäll så här en vecka före jul. DS

Svorskan sa...

I dina inlägg så hamnar jag ofta upp med att fokusera på enbart en sak och så glömmer jag bort resten. I dag blev det de tre fotona bakom Nika på väggen vid ditt skrivbord. Underbara!! Sen är självklart Nika jättesöt och som jag har sagt tidigare har jag växt upp med en malteser som nog är den mest intelligenta hunden jag har känt någon gång.

Ellis sa...

Vad kul med massa bilder i mailen! :) Och söt tröjja vovven hade!

Jag har aldrig ätit musslor.. de ser inte lockande ut för fem öre.. Marie hade sådant på sin student but I just couldn't do it! :O

sv: snabbläste dina kommentarer idag i skolan (blogg.se är ur funktion så kan ej läsa alla kommentarer så svar får vänta) men TACK för grattiset och de fina orden! :D