måndag 27 december 2010

Förresten 1 & 2


Förresten 1
Förresten blev det en himla fart på er bloggare därute i cyberrymden igår och idag. Är mäkta imponerad och riktigt glad över ert spontana deltagande i min lilla fototävling. Ni verkar gilla spontanitet, det är ganska så uppenbart:-) Hela 16 bidrag hittills och jättemånga nya bloggbekantskaper. Kul, riktigt kul! Å ni gör det inte lätt för mig heller kan jag ju säga. Att välja ut bara en vinnare ser jag redan nu som en omöjlighet, så jag tror att jag kommer att välja ut tre bidrag. Alternativt låter jag maken dra lott bland mina tre favoriter. Vilken idé föredrar ni? Eftersom ni är i högsta grad inblandade så får ni välja, okay!!!? Resultatet kommer imorgon.

Förresten 2
Förresten går det alldeles utmärkt att fira julafton den 27 december - också. Mina IT-bästisar har nämligen varit i farten – den här gången som jultomtar. Bilden visar vad jag fick av Totte och Radde idag:
Ett grönt skal till min Iphone som inte bara matchar min Icewatch (ni kommer kanske ihåg sommarens "klock-tvist" som jag förlorade big time!) utan också har rätt Hammarby färg. Som Bajenfan är man visst lite kräsen. Det behövs liksom inga appar, det räcker med ett case i rätt färg.
En tripod till kameran som jag har spanat in länge. Den är ju så häftig och flexibel: den kan böjas i/till alla möjliga och omöjliga ställningar och den är stadig. Helt perfekt! 1 000 tack! Ni känner mig ganska så väl vid det här laget och jag kan bara säga: Ni är såååååå bäst:-) DS

21 kommentarer:

Jess sa...

Perfekta presenter!
Vad roligt att så många är med i fototävlingen!
Låt maken vara avgörande när du valt ut dina favoriter!

Petra sa...

Jag lyckönskar alla som är med.

Jane sa...

Vilken tur du har som känner flera jultomtar :) eller man kanske ska kalla dem IT-nissar? ;))
Jag är en sådan som tror på ödet, så jag tycker att du ska lotta vinnare :)
Förresten 3 - på tal om att äta konstiga saker (som kamel etc), ena sonen meddelade från Hongkong att sköldpaddsgele var en intressant smaksensation!

Hörni sa...

Vilka fina och roliga presenter du fått!
Ska försöka hitta en konstig bild, eller motiv till din tävling, men de konstiga jag redan har är ju gömda i den trasiga datorn..:(

Lissen sa...

Kul med spontanitet från både dej och pigga fotointresserade.

Bästa arbetskamraterna har du Beate

anne sa...

Tre vinnare!

Sägerhonsomiblandintevillväljautanvillhaallt

Per-Anders sa...

Det är de spontana fototävlingarna som är roligast.

SoF sa...

Ja det är ju inte utan att man blir lite avundsjuk på dig som har sådana IT-bästisar. Vilka perfekta grejer.

Jag kompenserar med min/vår IT-son som försöker hålla sin mamma uppdaterad i I-phonens (och övriga prylars) underbara värld.
Tekniska prylar tycker jag faktiskt är lite kul och intressant - men jag har ofta en tumme mitt handen, som är i vägen. ;)
Jag tycker ABSOLUT inte att du är löjlig som har spontana fototävlingar. Så skulle jag aldrig tänka om dig överhuvudtaget.

Idén är super - men jag hade inget att bidra med till temat.

Varma hälsningar!

Susanne sa...

Helt klart presenter som det står BP på, de känner dig väl ;)

Shannara sa...

Hahaha... Glöm det där om rean då... (såvida det inte var kläder, för det räknas liksom inte, de blir faktiskt billigare på riktigt ;) ).

En sån där grej till kameran har jag gått och spanat på lääänge, men nu har ju kameran gått och blivit ryss så nu måste jag hitta en ny sådan innan jag införskaffar stativ.

Känner man Malin så vet man att det INTE är en lätt uppgift... Inte för att jag är kräsen eller så, inte alls... Ehrmm...

Verkar inte bli Sthlm över nyår, men ska försöka ta mej till min kompis så småningom. Hon bor ju i lägenhet med fyra ungar så det måste samlas ihop ett x antal madrasser och sen är det sillmetoden som gäller... Hehe.

Olga T sa...

Jag tycker du väljer ut tre och sedan är maken jury och bestämmer ordningen på de tre!

Ellis sa...

Häftiga klappar. Vet du!! Jag är typ - TYP - sugen på en iphone, men de bara för o kunna byta skal hahahahaha. Jag älskar min tele annars hahaha.

Livsnjutaren sa...

Vilka braiga presenter ;)Lotta hur du känner blir bäst,bara jag vinner,hahaha.
Och du ??? Tippade du på Hästen igår? Hon vann, tjohiii!!!

cat sa...

Vilka fina presenter och vilka fina arbetskamrater, som ger så bra presenter :)

Daniel sa...

Tjusiga presenter!
Tror maken kommer vara en bra domare!

Anonym sa...

Jag tänker som så här att bara jag vinner är jag nöjd. För att citera en liten människa jag känt "Det spelar ingen roll om det blir orättvist bara det blir rättvist för mig".

Monica sa...

Nä du har rätt inte är det konstigt med en vovve i keps men sött däremot hihi. Tror faktiskt att du skulle kunna träffa honom utan att få spel;-);-)
Vilka polare, dom känner dej väl ser det ut som.
3 bidrag och mannen får dra lott låter bra ifall någon försökt att fuska genom att smöra dej;-)

anne sa...

Sv. Jag har nog gått ner 12-13 kg och om vi ska vara helt ärliga och uppriktiga så är det litet drygt 1/3 av det jag behöver bli av med... Men blir det "bara" lika mycket till så är det OK (och jag är inte fixerad och ytlig när jag säger detta, det handlar om min hälsa-livet ut).

Svorskan sa...

En sån till kameran vill jag också ha. Så praktisk och det blir för mig enorm skillnad på bilderna. Jag är ju rätt skakig av mig.

Jah Hollis sa...

Jag har haft dålig koll på folks bloggar den gångna helgen. Så jag missade dessvärre din tävling, men slänger ändå in ett sent bidrag utom tävlan. Grattis till julklapparna, eller vad säger man?

Bildgatan sa...

Jag har missat alla deltagare men kul att de nappade. Vilka fina julklappar du fått av dina IT killar. Den där tripoden har jag varit på väg att köpa vid ett flertal tillfällen, till systemkameran men nu behöver jag den ju inte när jag inte har en kamera.

Visst går det bra att fira jul den 27:e jag kan fira varje dag om jag får presenter, har faktiskt fått en med posten idag - en riktigt fin.

God kväll.