söndag 26 december 2010

Award för ”Bästa kommentarer”

Under julhelgen har jag funderat (inte tänkt alltså, för då hade jag bara fått fler rynkor) över det faktum att man ger olika awards till bloggar man gillar, men aldrig (så vitt jag vet) till personer som står bakom kommentarerna. Personligen tycker jag att en klockren fundering kring ett inlägg är värd själva skrivandet. Alltså har jag skapat (instiftat låter ju alldeles för pretentiös…) en award för bästa kommentar under 2010. Coolt eller hur!!!?

Utdelning
Mina absoluta favorit kommentatorer 2010 är:

Bildgatan funderar
Motivering: Hennes kommentarer sitter liksom ”mitt i”. Hon analyserar, diskuterar och jämför med egna tankar/erfarenheter. Hon är ingen ja-sägare. Hon är fyndig och en baddare på research. Jag hänger på varje ord hon skriver.


SoF
Motivering: SoFs kommentarer njuter jag av varje gång jag läser dem. Saknar dom när de inte dyker upp samma kväll. Hon har ”mitt tänk” (tror jag iaf) och blåser alltid solstrålar upp från Västergötland till Stockholm. Dessutom avstår hon från att skicka upp kylan också;-)

Monica
Motivering: Monica är en relativ ny bekantskap under 2010. Fastnade direkt för hennes blogg som är lika ärlig och jordnära som hennes kommentarer. Hon har ett språk som jag gillar skarpt och ett tänk som är mycket likt mitt eget, vilket är en komplimang;-)

Jane
Motivering: Även Jane är en relativ ny bloggbekantskap för mig. Men det känns som om jag har känt henne hela mitt liv. Klockrena iakttagelser, roliga och fyndiga synpunkter blandat med personliga upplevelser. Och hennes tips om roliga bloggar är kanooooon.


PS1. Ni får hemskt gärna använda awarden om ni gillar den och känner för att uppmärksamma dom som skriver hos er. Utmärkelsen är kanske inte världens snyggaste men den är rolig och glad, vilket är meningen. DS1

PS2. Bilden jag lägger upp har mycket med inlägget att göra: den uppmärksammar nämligen personen bakom - ja inte bakom kommentarerna utan bakom kameran. Fotograf: Totte. DS2

4 kommentarer:

Jane sa...

men tusen tack *röd om kinden* :))
Känner mig verkligen hedrad - speciellt med att få vara med i det fina "gäng" som du utsett!!

PS. en liten undran bara - figurerna på awarden - speglar de hur man ser ut när man läser mina kommentarer? :O

skojar bara ;))
Tack igen!

Petra sa...

Vilka fina motiveringar du ger.
Kram

anne sa...

Bra tänkt du!

Jag har en annan blogg, en som är litet mer officiell och i det sammanhanget kommenteras det otroligt litet. Gissa hur inspirerande det är att blogga där... :(

Jag kollar upp dessa kommentatorer snart, just nu tror jag att jag behöver ut och vädra mig efter middagspizzan....:o

Ellis sa...

Sicken rolig award!
Jag suger på att hänga med i bloggvärlden just nu, men de känns bra såhär, för annars lägger jag nog ned den helt om jag inte avsätter tid för den då jag vill och har lust.

Och jag vt att många (ama, janne o flera andra) är starkt emot att ja lägger ned den.

SÅ förlåt för mina varannan dags besök! men jag MISSAR INGET Jag lovar!