lördag 25 december 2010

Shannaras SaturdayMix: "Merry Christmas" - "God Jul"

De flesta barn får julstrumpor fyllda med godis på julafton. Å jul är till för barn helt klart. Därför fick jag också ett par strumpor - fast utan godis då jag inte gillar sötsaker. I mina strumpor finns min högra och min vänstra fot samt delar av mina ben. Hänger ni med!!?

Strumporna samt ett jättefint halsband fick jag av Maria. Jag nappade nämligen på hennes idé att byta julklappar med varandra. Vilken succé kan jag bara säga!!! Som ni ser har strumporna "fingrar" för varje tå. Så himla coolt alltså. Ja Marie, de kommer att värma mina fötter under hela vintern och jag älskar dem. 1 000 tack (även till dottern för halsbandet) för "mina" julstrumpor och ett perfekt inlägg till Shannaras SaturdayMix.

Merry X-mas och God Jul!!!

Fler juliga bidrag hittar ni här.

7 kommentarer:

Bildgatan sa...

Vilka härliga och vackra julstrumpor du har fått. Jag har också fått något underbart mjukt, varmt och skönt att ha på fötterna. Nu kan jag inte gå ut mer för då måste jag ta av mig dessa. =)

Visst är det för barnen och när man känner sig ganska barnslig ibland så är det kul med en liten julklapp.

Jag hade glömt bort att det var lördag idag så det blir nog ingen Shannara för min del, tänker ju inte under jul. =)

En fortsatt bra helg och jag har inte mer än två gissningar hos mig, en dålig dag och sedan har inte jag så många som kommenterar och de som brukar verkar vara lediga, hellediga.

Anonym sa...

Tjusiga socks minsann!

Anonym sa...

Är så himla glad att du tyckte om dem!
Skönt att du inte behöver frysa mer och det där frågorna om dig hade jag nog inte klarat.
Din lilla "bug" satte verkligen loppor i huvudet på oss och både jag och min man log en bra stund. Barnen har ännu inte fått röra den.
Kram och god fortsättning önskar jag dig!
MB
Som inte är inloggad.

Bitten sa...

Ser varmt och gott ut!

Junitjej sa...

Vilka roliga strumpor!

Beppan sa...

Så härliga julsockor!! Ser varmt och gott ut - för alla tårna...

Ellis sa...

Haha söta strumpr, hade sådana men fann de jobbigt med tårna.. de gkändes konstigt och typ kvävande, tårna skall ju vara tsm! :D

Sv: Jag förstod filmen Inception, jag är sällan trög då de gäller filmer o ja är hon som alltid avlöjar sluten genom o gissa mig fram - OJOJ vad sura mina vänner blir. Men filmen var inte i min smak! :D

o tusen tack för den söta komplimangen <3