tisdag 21 december 2010


Det är Jess som har delat ut en award till mig – och den har jag fått jobba hårt för;-) Man får nämligen berätta sex lögner om sig själv och en sanning eller tvärtom – alltså sex sanningar och en lögn. Gissar man rätt så får man awarden. Självklart gissade jag rätt hos Jess;-)
Det är precis vad ni får göra nu: jag skriver ner sex lögner och en sanning. Ni ska gissa sanningen. Ni som gissar rätt får awarden. Okay!!!?

1. Jag är nagelbitare - i perioder.
2. Jag var projektledare på Svenska Fotbollsförbundet inför EM 1992.
3. Jag misslyckades med att ta MC-kort genom att krascha hojen på uppkörningen.
4. Jag var alltid äldst i klassen – från grundskolan till gymnasiet.
5. Jag har byggt en dator alldeles själv.
6. Jag delar tandborste med maken. Vi har endast gröna tandborstar – könsneutrala liksom.
7. Jag köper aldrig BIBar (bag in box viner).
Gissa på ni bara;-)

PS. Bilden jag lägger upp har inte mycket med inlägget att göra. Men den potatisen berättar ju inte heller hela sanningen, eller hur;-) DS

18 kommentarer:

Jess sa...

Jag tycker det ärr jättekul! Det är också väldigt svårt!! Jag gissar på att det är trean som är sann! Bara för att den är rolig, inte för att jag inte tror på att du varit projektledare eller att du byggt en dator helt själv utan för att jag kan se dig krascha motorcykeln, som är en rolig syn i mitt huvud!n :)
Tack för länken!!!

Pumita sa...

Hahaha, vad kul! Det finns några som jag vill att de ska vara sanna... men inte tandborsten dock (det låter läbbigt). Lätt var det inte men min vilda chansning är 2:an!

Hörni sa...

Jag gissar att nr 2 är rätt, du som är sån fotbollsnörd. Inte tandborsten, snälla! :D
Vilken söt potatis, jag har också en sån på bild.:D

Jane sa...

Apselut nr 5 .... det står ju inte att datorn skulle fungera ;) och med dina förmågor så ... ja, utan livlinor etc, så tar jag nr.5.

LissenTo sa...

Jag gissar också på nr 3.

Får idéer när jag tittar i tidningar och på bloggar. Samlar idéer och gör min variant.

Nyfiken nu på vad som var sant, hos dej!

Susanne sa...

Jag gissar på nr 7....

Bildgatan sa...

Jag vet med säkerhet att det inte är 4:an (om du inte börjat ett år senare, för google kan berätta mycket) och inte heller 7:an, med tanke på vinkossor. =)

Jag tror inte att det är 2:an eftersom jag borde läst det någon gång med tanke på ditt stora intresse för fotboll, sådant håller man inte tyst om under alla år?

5:an skulle kunna vara du men kunde inte hitta att du skrivit om det någon gång och där tror jag också att du borde haft ett inlägg eftersom du ger sken av att vara mer oteknisk än vad jag egentligen tror att du är. =)

Att ni har gröna tandborstar (i alla fall en av er)och grön minttandkräm som lämnar gröna spår (av någon) vet jag också, men delar ... nej det tror jag inte.

Nu återstår 1:an och 3:an, hmm ... Den sistnämnda låter som att det skulle vara en typisk Beate grej och som du nyligen skrev hos mig så vet jag att du jobbat på Suzuki och är då garanterat intresserad men har aldrig läst att du kört motorcykel, hmmm ... eller är det så simpelt och enkelt som nagelbitare. Borde kolla in en grej till -återkommer strax .........

Jag har bestämt mig för att jag gissar på ettan - nagelbitare ibland. Kanske ryker en nagelbit lite då och då när Iphonen inte fungerar som du tänkt. Nu tror jag kanske att det är trean men det känns som en alldeles för självklar Beategrej.

Nu har jag tänk klart och jag är säker på mitt val av svar - nummer 1 är sant.

Olga T sa...

Jag läste först att man skulle gissa lögnen.....hade så svårt att välja mellan datorn och tandborsten. Nu läste jag att en sak är sanning. Puh! Mycket enklare!
Sanning är att du var projektledare på Svenska Fotbollsförbundet inför EM 1992!

Susanne sa...

Sv: Jag valde 7 för att jag var till 99% säker att du inte köper BiB:ar.
Byter vi avdelningar, så får du min värsta men bästa period(jan-maj) dvs delta på en massa arbetsmarknadsdagar. Vilket jag skulle tycka var kanonskoj om du hängde med på =)

Susanne sa...

Sv: BiB:ar köps nog på de flesta håll, men jag trodde att du gillade att dricka flaskvin, tänk va fel man kan ha ibland ;) Väntar med spänning på vad som är sant....

Anonym sa...

Ja du Beate vad kan det vara som är sant. Jag tror på nr 2 med reservation på datorn.
Kram MrsBettan

cat sa...

Cool potatis! Jag misstänker starkt att du ljuger när du påstår att du byggt en dator alldeles själv ;)Du har ju själv utnämnt dig till teknisk moron. Men jag gissar att du talar sanning om fotbollsförbundet :)

Ha det så gott :)

Monica sa...

Tror på trean, en glad Beate skrattar och vinkar till alla och kör i diket;-)Den här var svår och för mej är en egen tandborste ett måste.
Ja du det måste vara dina glada tillrop och tummar som gjort att det gått så bra med Agge;-);-)
Hoppas du får många julklappar;-)

Petra sa...

Vad skoj!
Jag tippar på nr 7.

Kram

Svorskan sa...

Femman, jag tror inte du har byggt en dator själv, eller? :D

anne sa...

Nr 7.

Ellis sa...

Du är väl nagelbitare ? Du sade något om att du alrig lyckas få fina naglar och så . för du är.. nagelbitare?

@nnic@rud sa...

Nr 3!