lördag 10 oktober 2009

Lördagsfoto 8: Överraskning


NaturFootsteps har valt "Överraskning" som lördagstema idag. Att det är 18 grader varmt på balkongen, vilket betyder att det sena morgonkaffét intogs där i strålande solsken är ju en överraskning. Men här kommer en annan... bättre:

"Salty dog"
Titta på den söta hunden på chipspåsen! Tänk er sedan ingredienserna palsternacka, rödbetor (okay skippa dom), morötter och sötpotatis friterade i solrosolja. Den påsen var oemotståndlig och jag såg den stora skylten "Krama mig, köp mig, ät upp mig" framför mitt mentala öga. Förväntade mig en kulinarisk överraskning i chipsvärlden.

Överraskning
Redan när jag öppnade påsen överraskades jag av färgen på chipsen (rödbetor säger jag bara). Stoppade en bit rödbrunt chips i munnen varpå överraskningen nummer två slog till med full kraft. Som ni förstår var den kulinariska överraskningseffekten överväldigande... äckligt. På bilden ovan är den saltade jycken på väg in i papperskorgen. Som tur är lät den bli att bita mig, så jag slapp stelkrampssprutan i alla fall ;-)

PS. Tack för all er sympati igår när jag valde att besktiva min "konstiga dag". Ska dock låta bli att lägga upp sådana inlägg i framtiden... till er lättnad hoppas jag. "Roligt" och "konstigt" är mina "varumärken", "kryptiskt" är det inte.DS

11 kommentarer:

S o F sa...

Nä, men så himla avvikande var det inte. ;)
Att vara kryptisk är väl att vara lite KONSTIGT oklar på nåt vis...i min tolkning.

Varma lördagshälsningar!

Petra sa...

Hua, jag vill inte ha dessa.

Kram

Olga T sa...

"That bite back" stämde alltså.
Jag trodde först att det var hundgodis du åt.
Smaken är ngt som verkligen kan överraska. Man har en föreställning om hur det ska smaka och så smakar det ngt helt annat...

christina sa...

Ja, ibland kan man bli rejält överraskad!!!

Anonym sa...

Nu skrattar jag och funderar, är det säkert att det inte var till hundar?

Jag har fått chips idag också som jag nästan spottar ut. Det var sambon som bjöd på dem. Han hade råkat köpa dillchips som jag "hatar" men rätt märke och det var det han kollat efter och glömt bort smaken.

/Avsändare Margareta

Lissen sa...

Tänk om det var hundgodis du åt??? Nej det kan det inte vara, det var för nyttigt! Först när jag läste kom mitt tandvatten, din förväntan blev min..... Men drömmen blev kort.

Förresten skriv vad du villQ
I like it, im sure!

Ps Äter du middagen på festen ikväll? Smakar? Ds

Olga T sa...

Inget Sydafrika verkar det som:(

Anonym sa...

Jag glömde ju skriva att jag förstår din överraskning både före och efter du smakat.

Kör hårt på festen ikväll och hoppas att du inte behöver köra, köra bil alltså.

/Avsändare Margareta

Malin B sa...

Först trodde jag att det var gift till mördarsniglar! ;)
NU tror jag att det är hundgodis du stoppat i dig. ;)
Någonstans fick väl ungarna äta kattmat?! Bara för att den innehöll mera näring än dagismaten eller hur det nu var så inget att oroa sig för menar jag. Hundgodis är säkert nyttigt om än inte gott. ;)

Mona sa...

Ja det ser onekligen ut som en påse hundgodis. Dom kanske hade testat smaken på hundar??!!

NatureFootstep sa...

JISSES säger jag bara. Sånt ska jag inte köpa.