söndag 4 oktober 2009

Fotouppdrag nr 9: "Då och nu"


Den fina fotobloggen "Inspiration och kreativitet" har återuppstått. Äntligen! Nina Xi har tagit över och "Då och nu" är hennes första "utmaning".
Konst eller konstigt bloggen har sin vana trogen ;-) valt en annorlunda tolkning av temat. Hoppas det i alla fall. Att fokusera på min egen utveckling som fotograf är alldeles för deprimerande för er läsare (har fortfarande inte lärt mig fotospråket). Jag fortsätter bara att titta "upp och ner" för att hitta konstigt roliga bilder. Det är enklast så.

Då och nu
Bilen ovan är mitt bidrag till "Då och nu". Hittade den på Vallentuna Flyg- och motorshow för några veckor sedan och jag tycker den är helt perfekt till temat. Till er som undrar om jag har blivit ännu konstigare än vanligt rekommenderar jag att
1. förstora bilden,
2. läsa texterna,
3. kolla skattemärket.

"Då och nu"... förstår ni ;-)

8 kommentarer:

Tony sa...

Förstår eller inte, en intressant bild med lite lustiga dekaler.
Jag såg den gamla Då-skylten och den nya NU-skylten, det räckte för mig :-)

Anonym sa...

Du är bara för bra trots att jag inte fattar varför jag ska titta på skattemärket, men jag och bilar och det är inte ens någon idé att jag försöker.

Det enda jag vill just nu, en liten gullig fotobil skulle vara perfekt för mig.

Däremot tycker jag att det var ett perfekt inlägg av dig på då och nu fast kanske av någon annan anledning än vad du menade.

Jag gillar ju skarpt din "konstighet" det får mig att må bra.

Jag ska lägga upp något bidrag i "Då och nu" sent ikväll men det blir garanterat inte lika fyndigt, inte ens minsta lilla fyndigt.

Nu ska jag till mamma och äta middag hon tycker att vi ses för sällan.

/Avsändare Margareta

Olga T sa...

En bil från då - som kör nu!
Ett skattemärke från nu på en bil från då!

Aha!! Då - fattade jag inte - nu fattar jag! Strålande BP! och Bajen gjorde nyss 1-0 mot andra BP!!

Nina sa...

Strålande! Tycker det är så roligt att du väljer att tolka på ditt sätt, det är ju det som är tanken med uppdragen, att man får gnugga sina geniknölar lite ;-)

Lissen sa...

Dubbeltydigt av bara den!
Jag tutar och hurrar över din fyndighet! Ha en skön kväll!

Maria Berg sa...

Tack nu har det klarnat! MB
NU fattar jag men inte DÅ....LOL

Artlover sa...

Jag kommer väl göra mig missförstådd här igen. Men jag ska försöka. Man behöver inte vara fototeknisk (som jag är) för att ta bilder. Som du skriver är det innehållet i bilden som är det väsentligaste, som du har förmedlat här.

kaxi sa...

"Tuta när något faller av"! Jag kommer ihåg min morbrors gamla PV. Man satt mysigt där i baksätet. Bilturer jag kommer ihåg som barn var när jag åkte med min morbror. Förmodligen för att jag alltid blev åksjuk...