söndag 11 oktober 2009

Fototriss: "Så här ser det ut där jag är idag, del 5"

En typisk höstdag i Täby (den första riktiga faktiskt) - grått och mulet. Det har regnat i natt och (som tur är) lämnar det sina spår. På trottaren och på gångvägen i innergården hittar jag nämligen lite mera "natural street art". Ja Fototriss, så här såg det ut där jag var idag vid klockan 13:00.
"Solen lyser med sin frånvaro på himlen idag, men på den här stenplattan längst upp till vänster tittar den fram. Månen finns också med bredvid."

"Lite Picasso med en stänk av Miró".

"En fågel som har precis käkat upp en liten koalabjörn".

15 kommentarer:

Moa sa...

Tjusiga plattor med konst.. ja det gäller o se det lilla i vardagen och närmiljön.. *ler*.. snyggt tycker jag. Ha det gott önskar Moa som tycker det ser bättre ut på skåpet än innan.. nånstans ska jag ju ha min "bröte" .. hehe.

Olga T sa...

Hade även passat till temat abstrakt om man bortser från solen, den såg jag direkt. Inget kul väder idag. Jag jobbar vid datorn hemma i soffan, men det är lätt att fastna i bloggandet istället...

Cecilia Artista sa...

Härlig annorlunda triss! Den sista bilden är verkligen läcker!

Jag visar bilder från lite varmare nejder!

Susanne Lindén sa...

Rolig Triss! Fastnade för bild två.

Rajson sa...

kreativt grepp. Bra kontrast till alla vackra höstbilder!

S o F sa...

Detta älskar jag här hos dig:
"En fågel som har precis käkat upp en liten koalabjörn".

Så himla roligt - Tack!

hem ljuva hem- helena sa...

Rolig och annorlunda triss. Gillar bild två bäst!

Pialotta sa...

Ja du fick i alla fall till den mest originella trissen idag, det är säkert;-) Det gäller att fånga vad man ser då man kollar neråt:-)

ViDu sa...

Första bilden tycker jag är bäst för där skymtar man solen i allt det grå.

Nilla sa...

Jättebra bilder! Kul!

Anonym sa...

Nu skrattar jag igen. Idag har du verkligen varit kreativ. Jag har inte tittat ner ordentligt idag märker jag när jag ser dina bilder. Ja, faktiskt har jag det kom jag på nu men det ska inte bli mitt bidrag i fototrissen som jag tänkte försöka hinnamed att plocka ihop i kväll.

Jag har ett till fototema som jag skulle behöva göra men det kräver mer tid så det får bli imorgon efter jobbet.

Tur att du lyser upp min tillvaro ibland. Du tyckte jag hade börjat bli lite konstig men jag säger som i mitt svar att man blir väl som man umgås, till och med på bloggen verkar det som. Nu har inte du sett min tidigare blogg och där fanns det nog en del som andra höjde på ögonbrynen åt, i alla fall mina bildtolkningar till det jag skrev.

Här uppe har solen inte bara funnits på asfalten.

/Avsändare Margareta

Nina sa...

Cool tolkning, som alltid! Du har huvudet på skaft du o ser motiv lite varstans!
Imorrn blir det omröstning på bilduppdraget, missa inte det :-) dock tog jag bara med en av dina bilder, måste ju ge de andra en rättvis chans... ;-)

anne sa...

Den där spretiga kycklingen var helskön!!! :)

Anni sa...

Härlig triss - igen! Själv orkade jag bara sticka ut huvudet genom ytterdörren i gråvädret - så det blev mer dokumentation än motiv...

Jah Hollis sa...

Det är till att ha en riktigt originell tolkningsförmåga. Dagens mest säregna triss, skulle jag vilja påstå. Och jag har tittat mig igenom många. :-)