söndag 11 oktober 2009

Bilduppdraget: "Abstrakt"


Inspiration och Kreativitet har valt temat "Abstrakt" som idé den här helgen. Ett perfekt "Konst eller konstigt"-uppdrag tyckte jag... tills jag kom på att jag har hur många "abstrakta motiv" som helst att välja på. Inte så konstigt kanske med tanke på hur jag tittar upp och ner;-) Maken fick till slut avgöra "valet av kvalet".

Lite bonus info
I fall att ni är intresserade kommer här lite bonus info:
"Abstrakt konst, eller icke-föreställande konst, är konst som inte imiterar eller direkt skildrar den yttre verkligheten. Vissa begränsar termen till att gälla endast nonfigurativ konst, medan andra använder den om konst som inte föreställer något, men som har sitt ursprung i verkligheten". Källa: Wikipedia

13 kommentarer:

Petra sa...

Och genast kom jag att tänka på "IT" av Stephan King när jag ser sådana här brunnar.

Twiggy sa...

Tack för din kommentar hos mig.
Din motivation passar din bild bra!

Olga T sa...

Strålande! Jag gillar brunnar!!
Har du sett att jag hade en vecka med tema brunnslock? Vill du se dem så klicka på brunnslock på etiketterna i min blogg.

Lissen sa...

Tror jag ser något där i brunnen,lite diffust där i sidan!
Hör jag.... home... home...
Snyggt med silverkanten på brunnen och speglingarna inuti

Håller med om att dagens tema är "som gjort för dej!!

anne sa...

Kräks på du bara. Inte ens jag har varit helt oberörd av de 12 cm långa bandmaskarna även om jag inte kunnat motstå att testa hur hårt de är ledade... Det gick inte att dra isär dem så där bara. Och de var döda...

Jo. Dottra slet sig från fotbollsmatcherna på TV och senaste xboxspelet (FIFA 10) länge nog för att ge mig en senhöstinspirerad egenfotograferad header, palmen började kännas litet fel så här års.

Abstrakt konst säger du? Finns det abstrakt konst för alla? Jag har ju en tendens att se både det ena och det andra i saker och ting...;)

Margareta sa...

Abstrakt kan ha flera vinklingar och det är inte så dumt. Din brunn kan vi tolka på olika sätt. Jag ser ett spännande ljus, som jag funderar på om det kommer nerifrån eller uppifrån. Det gör fotot abstrakt för mig. /Margareta

anemonen sa...

Helt klart ett abstrakt bidrag. Annorlunda och snyggt bidrag.

Maria Berg sa...

Tack för den definitionen, tänk vad vi använder Wikipedia, MB
Här är min om du hinner med, http://alltkangronska.blogspot.com/2009/10/inspiration-och-kreativitet-nr-10.html (eftersom den är lite konstig så kanske den tilltalar dig)

cat sa...

Kan ana din spegelbild där nere i brunnsvattnet, coolt:)

Veronica sa...

Det där var ju en klockren bild =)

Anonym sa...

Jag ser någonting där nere. Jag gillar lite "konstiga" foton som du vet och det gäller även tavlor så den här skulle till och med kunna bli en tavla med lite redigering i Photoshop. =)

/Avsändare Margareta

Kerstin sa...

Kul och abstrakt tolkning. Det där ljuset fascinerar.

annalarssonphotography sa...

Absolut den coolaste tolkningen!! :)
Ha en fin vecka!