torsdag 25 december 2008

Lewis

Det blir ett sent inlägg idag. Varför? Jo, det var ju "Lewis" på TV1, den första av tre fristående delar. Lewis har ju varit inspektor Morse's assistent i Oxford på 90-talet och nu är han själv chef med en assistent som är lika intellektuellt lagd som Morse var när han hade den rollen. Mycket konst(iga) mord och liknande i universitetsmiljö. Kan helt enkelt inte stå emot engelska deckare. Den första delen var helt godkänd, trots att man ungefär mitt i avsnittet visste vem som var inblandat i morden. Här finns en liten Sherlock i Täby...

Julklappsdjungel
Annars har dagen varit lika lat som de föregående dagarna för min del. Har läst lite bloggar och försökt att orientera mig i julklapps- och matdjungeln. Bra för alla butiker/varuhus/affärer som slipper gå i konkurs tack vare alla köpvilliga kunder som främjar julhandeln. Helt okay för min del!

Dagens Google
Här kommer den femte logotypen med julklappsknåpande. Har fått lite kommentarer om vad pappan och sonen håller på med, mmmmhhhhh. Å visst ja, klicka på loggon (i Google fönstret) och ni får se alla hittills publicerade illustrationer i julserien. Tack, Sussi för det tipset!

PS. Min egen bok har blivit 10 sidor tjockare än vad den var tänkt. Får se hur många sidor till det blir imorgon. Visst ja, mellandagsrean börjar ju också. Dags att främja butikerna lite. DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Här har vi tittat på gänget som träffas på ett slott. Det måste jag bara se. Som du vet gillar jag Gardell, fast inte du gör det. Han vinner faktiskt i längden tycker jag. Sen blev det en sen film som var slut alldeles nyss.
Sov gott MrsBettan