söndag 14 december 2008

Franska valnötter

Innan jag kommer in på temat valnötter vill jag bara berätta om något riktigt trevligt. Om ni läste gårdagens inlägg om Stjärnjul i Philadelphiakyrkan så nämnde jag artisterna som sjöng. Med facit i hand skäms jag att jag glömde såväl pianisten som orkestern. Ooooops!!!

Mattias Bylund
Har tyvärr slängt programmet (i pappersformat...) så jag kommer inte ihåg orkesterns namn. Däremot fick jag ett mejl alldeles nyss av pianisten Mattias Bylund. Han undrade om han fick använda någon av mina bilder på sin blogg. Coolt!!! Han måste ha googlat ett bra tag för att få tag på min blogg/mejladress, eller är det Google som har hållit i taktpinnen?!!! Jag menar han är ju kändis (kolla bara hans blogg (med Yannick Trégaro bland annat) som handlar om musik och hans hemsida), han kunde ju bara ha "knyckt" min bild utan att jag någonsin skulle ha märkt det. Snyggt jobbat Mattias, all heder till dig.

Valnötter
Egentligen skulle det här inlägget ha handlat om valnötter, men som sagt Mattias kom emellan tankarna där. I alla fall så har jag hittat en mening med "juletiden": valnötter. Helst franska sådana som säljs i säckar, som inte behöver en nötknäckare och som smakar gudomligt. Varför de inte säljs året om vet jag inte, men det är kanske dags för en kampanj :o)

PS. Endast fem sidor kvar av min egen bok, och den blir hur fin som helst... tror jag. DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Valnötter är gott. De ska jag ha på min kaka som jag gör klar imorgon. Man kan köpa valnötter i burk faktiskt året om.
Kram MrsBettan