söndag 7 december 2008

Min egen bok

Redan igår efter en framgångsrik tavelhängning hos Rodamco bestämde jag mig för att ändå göra ett helhjärtat försök: jag ska göra min egen bok och den kommer att handla om Scunthorpe, en medelstor stad i North Lincolnshire i England där min man är född. Har druckit många pints of bitter där, ätit fish & chips otaliga gånger, korsat Humber bron norrut och förvånats över hur vackert ett stålverk kan vara "by night".
Scunthorpe är staden som världen har glömt. Knappt en bild syns på Google Earth, vilket jag kommer att ändra på när jag blir penschis, ha, ha. Så min bok är en bra början till att sätta "Sunny Scunny" på karten.

Fotoalbum
Att fylla 30 boksidor med text och bild kan väl inte vara så svårt tycker ni väl. Nej, det är det inte heller om det inte vore för en bild (en enda alltså) som jag vill ha med i boken. Det fotot har min man och jag letat efter i flera timmar. Vi har rivit ut varenda gamla fotoalbum, bläddrat fram och tillbaka och börjat om igen. Nej, vi har inte hittat bilden än. Med andra ord har jag inte kommit längre än till sid 5 i boken.
Skulpturen på bilden hittade jag i Scunthorpe katedralen. Inga gudtjänster där längre utan lokalen är omgjord till ett konstgalleri.

PS. Har sålt tre tavlor hos Konst & Kakor och ytterligare fyra är reserverade. Inte illa, är riktigt, riktigt nöjd. DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

YES, äntligen blir det en bok. Du kommer att ångra dej om det inte blir det, jag lovar. Häftigt.
Grattis till försäljningen av tavlor.
Kram MrsBettan