fredag 26 december 2008

Abstinensbesvär

Julen måste vara över då någon redan smäller av nyårsraketer på gården. Bra, börjar nämligen få abstinensbesvär efter en thai, en vietnames, en indier och abyssinier -maträtter alltså. Julmat i all ära och inget ont alls om Hav och Taylors & Jones, mina utmärkta "julkockar", men nu vill jag ha någonting med smak, en rätt som rensar bihålorna och som ger mig en kick. Vi gjorde en "restindier" ikväll, lyckad, men inte äkta vara. Ska nog åka in till stan på måndag bara för att bli av med abstinensbesvären.

Slutkoll
Nu till min egen bok. Just nu pågår slutkollen för fullt. Som tur är jobber jag på en redaktion och förstår mer och mer vilket fantastiskt jobb redaktörerna lägger ner. Det finns alltid ett litet fel kvar någonstans som man har missat. Då nogrannhet inte är min styrka direkt - redaktören Håkan är smärtsamt medveten om min svaghet - har jag lämnat över slutkorret av min bok till min man (fegt, va!?). Av de grymtande läten från köket att dömma har han vid det här laget också kommit underfund med hans frus svaga sidor.

PS. Med lite tur lägger jag upp en pdf-fil på boken på min hemsida imorgon. Då kan ni kika lite och förhoppningsvis komma med lite synpunkter. DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Man har ju ingen pejling på veckodagarna när det är helg precis. Undrade vad du menade med att åka in till stan på måndag, men kom underfund med att det är ju lördag i morron. OK, så är det väl för oss pensionärer. Har varit lat hela dagen i dag också faktiskt. Helskönt.
Kram MrsBettan