fredag 19 december 2008

Perfekt julklapp

Idag var det julklappsutdelning på mitt jobb. Med tanke på att jag/vi redan har 11 ryggsäckar liggandes i förrådet gör det inte så mycket med ett 12:e exemplar. Behöver väl inte tillägga att alla är presenter och alla är oanvända. Fick även en bok och en slags Deli-check. Föredrog nog fjolårets present: Gördinegenbok, som jag ju fortfarande håller på med.

Det perfekta julkortet
Väl hemma (utan ryggsäck och bok dock med checken) låg det ett kuvert på hallgolvet. Det visade sig innehålla den perfekta julklappen. Det är ett sådant kort som - när det fungerar - spelar upp olika låtar. Det här kortet fungerade bara i en viss ställning och spelade julsnuttar. Söt!!! Men det viktigaste för mig ser ni på bilden. En LED-anordning runt Merry Christmas (vad tycks om det Totte?) och ett perfekt litet kretskort till min datorkonst. Suveränt! Det behövs inte så mycket att få mig att jubla.

PS. Julbord igår, Thai till lunch, tvårätters Indier ikväll (firade min mans födelsedag) kräver antingen en magisk korsett eller vatten och bröd imorgon. Min egen bok väntar på åtgärd likaså mina elektroniska julkort som inte ens är påbörjade. Ja, ja. DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Vad jobbigt med alla ryggsäckar. Vad ska du med dem till egentligen? De hade ju kunnat vara fyllda med vin eller champagne så hade de varit lite nyttiga.
Kram MrsBettan