lördag 6 december 2008

Skrivaren "Lycklig"

Igår lovade jag att berätta om skrivaren "Lycklig". Ett DIY-skrivarpaket från IKEA? Nej då.
Min avdelning på jobbet har fått en nygammal färglaserskrivare som är strategiskt rätt placerad - nämligen nära chefen. Chefen heter Thord och han döpte skrivaren efter mig. Suck...
(Mitt förnamn betyder "lycklig" på latin, vilket han dock inte visste vid doptillfället)


Färre läsare under helgen
Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska skratta eller gråta över Thords tilltag. Jag menar att få en gata eller en bokhylla uppkallad efter sig är ju en sak, men en skrivare!!!!! Dessutom vill jag avvakta först hur "Lycklig" fungerar.
Som tur är har min blogg färre läsare under helgerna (vilket alltså betyder att folk läser min blogg på jobbet, hmmmmm) så därför är det lättare att skriva om "Lycklig" idag. Känns mindre pinsamt liksom, ha, ha.

Stolen "Håkan" och skrivaren "Lycklig"
Åt ena sidan: Om jag dagligen sitter på min Sverigestol Håkan (Håkan är också mellanchef på avdelningen). så får väl åt andra sidan mellanchefen Thord sätter" på Lycklig" varje morgon. Fyndigt?! Nja...

Mekaniskt substitut
Jag misstänker starkt att "farbror Thord" behövde ett mekaniskt substitut för "tant Lycklig" i sin absoluta närhet. Hoppas bara att skrivaren "Lycklig" fungerar lika klanderfritt som "tant Lycklig".

PS. Dagens utställningsbygge gick över förväntan bra. Mitt i deras matsal stod julgranen ni ser på bilden. Snacka om "alternativ gran". Skithäftig tycker jag och lagom kitschig. DS.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Det var ett väldigt påsättande i din blogg. Ha, ha. Julgranen var ju cool, det finns rosa granar på plantagen att inhandla.
Kram MrsBettan