måndag 8 december 2008

Idag kan jag berätta att
Skrivaren "Lycklig
hade sina första problem. "Hon" blinkade, stönade och gav ifrån sig en lång suck (så som skrivare bruka göra innan de sätter igång med själva utskriften), sedan la hon av.
Tottes kommentar: - Typiskt tjej alltså. Mmmmmhh.


Webbkameran
Chefen Thords webbkamera är ganska söt: en runt, nätt liten sak som dock behöver en GPS för att hitta rätt person att spela in. Den pratar eller rättare sagt chattar också, bara man vet när och hur. Har man inget privatliv kvar på jobbet egentligen?!!!

Två riktigt bra sajter
Här kommer länkar till två suveräna sajter:
Den här sajten (Tottes bidrag till dagens skrattattack) försöker förklara för alla läsare att killar visst kan göra två saker samtidigt. Vill ni ha ett gott skratt, missa den inte!
Vill ni njuta av en mycket konst(närlig) fotoblogg (kollegan Olles god morgon hälsning till mig från Järbo), som dokumenterar städer på ett minst sagt ovanligt och otroligt vacket sätt, ratta in på Jesper.

PS. Har kommit till sid 10 i min egen bok (bara 20 kvar alltså). Den blir sååååååå vacker mest på grund av att den blir en bilderbok (nästan). Skrivandet får ske på bloggen... DS.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Du skulle inte skrivit "Suck" efter det att du fick reda på att skrivaren blev döpt efter dej, det var väl därför den just sa "Suck" idag.
Jag tänker inte skaffa mej någon webkamera- då får man ju inget privatliv alls, eller hur.
Kram MRsBettan